.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 24 juli 2009

Feestelijke foto's!

We hebben heel veel foto's gemaakt op de verjaardagen van Karlijn en Sem, hier een kleine impressie! Klik op de collage's voor een grotere afbeelding.

 


Karlijn kreeg een grote prinsessentaart! Hij zag er heel mooi uit en hij smaakte heerlijk! Karlijn moest eerst even kijken en voorzichtig proeven, is het echt zo lekker als papa en mama tegen me zeggen ... nou het smaakte naar meer en ons meisje heeft heerlijk gesmuld! Het grote kado heeft Karlijn met plezier uitgepakt, ze had al snel door dat je het papier flink kon scheuren. Sem kwam ook nog even helpen, samen gaat het sneller! En Sem vond het ook een heel leuk kado. Dat het allemaal roze is, maakt hem niet uit, je kunt er mee bouwen! Het is vanaf 1,5 jaar, dus als het voor Karlijn nog wat te moeilijk is, kan hij goed helpen! Sem was ook heel blij met zijn kado van Monsterjam (trucks met grote wielen)! En hij had ook veel plezier met zijn heftruck! Karlijn had een mooie witte jurk aan, ze was echt een prinsesje! Karlijn kreeg een buggy van Nijntje en ze wilde hem gelijk uitproberen. Ze vond het geweldig om er achter te stappen en genoot zichtbaar! Ook de nieuwe loopauto van Hello Kitty was een groot succes!

 


Gisteren heeft Sem de dag van zijn leven gehad in de dierentuin! Toen we door de ingang waren, kwamen we als eerste langs de pinguins. Hij vond het geweldig om ze van dichtbij te kunnen bekijken en hij was helemaal enthousiast! Zijn stralende gezicht was zo mooi om te zien, onbetaalbaar! Daarna kwamen er natuurlijk nog veel meer dieren, wat genoot Sem! En wij genoten mee! Van zijn blije gezicht en zijn enthousiaste verhalen! We hebben ook nog wel wat regen gehad, maar gelukkig zijn er ook gedeeltes overdekt, dus daar konden we dan heen. Bij één van de winkeltjes zag Sem een doosje met een kleine verrekijker liggen en die wilde hij hebben. Geen dure dierenknuffels, nee gewoon een simpel verrrekijkertje van € 5,- en hij ging hem zelf wel halen bij de mevrouw van het winkeltje. Mag ik verrekijker? Oh zo lief om te zien! Hij was er heel trots op! Karlijn heeft ook genoten, ze keek haar ogen uit, tot ze erg moe werd en in slaap viel. Toen we weer thuis waren hebben we van de Noddytaart gesmuld, Sem vond hem prachtig, dat zei hij ook wel een paar keer! De taart zag er dan ook heel leuk uit en was erg lekker!

Vandaag doen we het rustig aan, de kindjes (en ook wij) zijn moe van 2 drukke dagen. Maar het was erg leuk, gezellig en we hebben genoten!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Nog een fijne dag en alvast een goed weekend!
liefs Maria

8 opmerkingen:

Peet zei

een beetje laat...maar als nog van harte gefeliciteerd met je kids, Maria. De foto's zijn ontzettend leuk!!

Josee zei

Wowww, wat een leuke foto's Maria en wat een mooie taarten, toen mijn kinderen klein waren, bestonden die nog niet, moesten we het met een "gewone" doen
Ik kan zien dat jullie enorm genoten hebben, het is dan ook een geweldige dierentuin !!!!
Een fijn weekend!!

Sonja zei

Wat een leuke foto's! Heerlijk die vrolijk genietende gezichtjes! Fijn dat jullie 2 leuke dagen hebben gehad! En de twee kaartjes voor ze zijn erg leuk!

alina zei

Prachtige foto's, Maria, ik heb genoten!
We zijn gisteren de hele dag bij Dippie Doe geweest, een speeltuin in Best, Stefanie vond het geweldig!
Jullie ook een fijn weekend!
Liefs, Alina

Jenine zei

Wauwww wat een prachtige foto's!! Volgens mij hebben jullie met zn allen wel enorm genoten :)

Nog van harte gefeliciteerd met Karlijn en Sem!!

Liefs Jenine

Riet zei

Wat een schitterende foto,s,wat smult die heerlijk .
Leuk hoor naar de dierentuin,ja dan geniet je zelf ook,als je ziet dat je kinderen blij zijn.

Liefs Riet.

Jolanda zei

Leuke foto's Maria!
Volgens mij hebben jullie je prima vermaakt. Natuurlijk nog van harte gefeliciteerd met Sem en Karlijn!

Tiets zei

wat een geweldige foto's Maria heb ervan genoten..en van harte met de koters hoor..tjonge jonge wat gaat de tijd toch snel!
Groetjes Tiets