.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 11 juli 2009

Enjoy the momentsOns kleine meisje is ziek, ze heeft al een paar dagen (vanaf woensdagmiddag) hoge koorts, tussen de 39°C en 40 °C. Gisteren zijn we met haar naar de huisarts geweest. Karlijn heeft gelukkig geen oorontsteking (daar waren we toch een beetje bang voor), haar longetjes waren schoon, de huisarts dacht aan een virus. En daar kreeg ze niets voor, ze moet het zelf uitzieken. Als ze maandag nog koorts heeft moeten we terugkomen (of eerder als we het niet vertrouwen). Karlijn is duidelijk niet fit, hangerig en huilerig. Vandaag ging het wat beter, ze at iets meer en was ook wat actiever, de koorts was ook wat gezakt. Maar vanavond ging ze weer met hoge koorts naar bed. Dus het blijft nog even aankijken hoe het verder gaat. Het is wel sneu voor ons kleine meisje, hopelijk knapt ze toch snel weer op!

Ik heb tussendoor nog wel deze kaart af kunnen maken. Kaart nr. 5 met het papier van Basic Grey, Wisteria. Deze keer wat zachtere tintjes gebruikt, wat zijn er toch veel combinaties mogelijk met deze serie. De stempel is van Hanglar & Stanglar! Na de Magnoliastempels zijn dit toch ook wel één van mijn favoriete stempels hoor!

Nog een fijne zaterdagavond en alvast een fijne zondag!
Bedankt weer voor de moeite die jullie nemen om langs te komen en voor het plaatsen van berichtjes! Ik lees ze iedere keer met plezier!

Liefs Maria

3 opmerkingen:

Lia zei

prachtige kaart en sterkte met karlijn, ik hoop dat ze snel weer beter is

Josee zei

EEn mooie kaart Maria :D!
Wat naar dat Karlijn zo ziek is, hopenlijk knapt ze weer snel op, want dat is wel een voordeel bij die kleintjes, ze zijn snel ziek, maar ook weer even zo snel opgeknapt, sterkte hoor!!!!

Anoniem zei

Bedankt voor een interessante blog