.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 5 december 2011

Season's Greetings en pakjesfeest ...


Nog een kaart voor de kerst! Gemaakt met papier van My Mind's Eye en uit het paperbloc Merry Little Christmas van Marianne Design. Het afdrukje van de sneeuwpop had ik nog liggen (ooit eens gekregen van iemand), de pearls zijn van Zva Creative en de glitter heb ik gemaakt met glitterlijm van Art Talent.


En ja ... gisteren hadden we dan eindelijk het Sinterklaasfeest met kadootjes!
Sem en Karlijn hadden er lang naar uitgekeken, maar ze bleven geduldig wachten. Karlijn viel zelfs een half uur voordat iedereen zou komen nog even in slaap op de bank, zo moe ... Sem werd op het laatste moment wel een beetje onrustig, hij kon niet meer stilzitten en vloog steeds door de kamer, hij vond het toch wel een beetje spannend! Maar uiteindelijk zat de kamer vol, werd Karlijn weer wakker en na allemaal wat gedronken en gegeten te hebben, werd er ineens hard op de ramen en de voordeur gebonst ... ohhh wie zou dat zijn ...
De kinderen vlogen de gang in, alleen Karlijn bleef op mijn schoot zitten, ze vond het toch wel een beetje eng. 
Een luid gegil en gejuich vanuit de gang, want er stonden zakken vol kadootjes! Geweldig!
Alles werd in de woonkamer gezet en toen werd Karlijn helemaal dol, ze stond te springen, zo blij! Er waren 5 kinderen en de kadootjes werden keurig om de beurt  (van klein naar groot) uitgepakt. Ze hadden weinig tijd om elkaar kado's te bekijken, want het papier was net van het ene kado af of de volgende kreeg alweer een kado in de handen gedrukt. Ze genoten! Geweldig om te zien! En wij genoten natuurlijk mee! Uiteindelijk was alles uitgepakt, het papier allemaal opgeruimd, de buiken vol snoepgoed en allemaal lekkere dingen.
Nog even nagenoten en toen ging de visite met volgeladen auto's weer naar huis. 
Het was een heel gezellige middag geweest!

Patrick kon gelijk de roze koets (poppenwagen) in elkaar zetten, want Karlijn wilde natuurlijk met haar nieuwe klap eens in je handjes baby born wandelen (wanneer je op het buikje drukt van baby born begint het liedje klap eens in je handjes te spelen. Baby born begint meteen vrolijk mee te klappen op de maat van de muziek) 
Karlijn kreeg ook nog een draagzak, luiers en een flesje voor de bayborn. En een dekentje, kussentje en tasje van Hello Kitty voor de poppenwagen! Ze kan dus volop poppenmoeder zijn, want dat is het liefste wat ze doet! 
Sem kreeg een racebaan van Cars! Wat was hij blij! Patrick had hem vanmorgen vroeg in elkaar gezet, dus voordat Sem naar school ging kon hij nog even lekker racen, samen met zijn zusje! En Sem was ook blij met zijn nieuwe lego en gekleurde kapla in zijn lievelingskleuren blauw en groen (wat weet Sint toch veel ...) als aanvulling op de kapla wat hij al heeft. Het was een echt kinderfeest! Maar ook wij zijn nog een klein beetje verwend met een chocoladeletter, chocolaatjes, een kadopasje van Ikea en een VVV cadeaubon! 

Hier is het Sinterklaasfeest dus weer voorbij, in de loop van de week komt de kerstboom naar beneden, de gezellige tijd met lichtjes en kaarsjes breekt weer aan! Genieten!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
groetjes Maria

4 opmerkingen:

Mieke zei

Ziet er super uit je kaartje!

Wat heerlijk die snoetjes hé met SInterklaas. Fijn dat ze het zo heerlijk hebben gehad. Ze zijn in ieder geval heerlijk verwend.

Alina zei

leuke kaart en foto's, Maria, wat een lieve Sint, met zoveel mooie cadeautjes!!
liefs, Alina

Josee zei

Weer een leuke kaart Maria en aan de foto's te zien hebben jullie een prachtig sinterklaasfeest gehad !!

femke zei

heey maria,

het is een heel lief kaartje geworden!!! zo te zien hebben jullie ook een geweldig sinterklaasfeest gehad.

groetjes femke