.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 10 december 2011

Kerstsfeer ...

En nog een kerstkaart gemaakt, we blijven nog even bezig ... ik vind het gelukkig nog steeds leuk om te doen. 
Ik heb dit jaar meer kerstkaarten gemaakt dan vorig jaar ... dus hoeven er dit jaar ook minder gekochte kaarten de deur uit, ik vind het toch het leukste om een zelfgemaakte kaart op de post te doen! 
Het grootste deel van de kerstkaarten is inmiddels op de post en de rest volgt komende week, dus geen gestress...  


En de afgelopen dagen hebben we de kamer in kerstsfeer gebracht! Deze tijd van het jaar vind ik altijd heel gezellig! Ik vind het leuk om op diverse plekjes in de kamer kerstdecoratie neer te zetten. En natuurlijk horen daar ook de waxinelichtjes bij, Sem en Karlijn vinden het heel gezellig als de kaarsjes aan mogen! Patrick had woensdagmiddag de boom neergezet en de lampjes er in gehangen, deze keer hebben we ledlampjes, mooi! En toen ik thuis kwam uit het werk, was het eerste wat Sem en Karlijn vroegen, mama mogen nu de ballen in de boom ... Ze konden niet langer wachten om de kerstboom te helpen versieren! Het was gezellig om het samen met de kinderen te doen, ze genoten er zo van! We hebben er ook een aantal nieuwe ballen in gehangen, de boom zit lekker vol en hij is heel kleurrijk geworden! Gaaf! Vooral als de lampjes aan zijn is de boom heel mooi!
Sfeervol! Genieten!

Fijn weekend verder!
En bedankt weer voor jullie berichtjes!
groetjes Maria

1 opmerking:

Josee zei

Wat een leuke kaart weer Maria!!!
Gezellig zo'n huis in kerstsfeer!!!!