.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 16 december 2011

Memories


Mijn schoonmoeder was afgelopen zondag jarig en dit hebben we zondagmiddag gevierd, samen met alle kinderen en kleinkinderen. Sem en Karlijn hebben oma allebei een waxinelichtjeshouder gegeven, de sneeuwster had Karlijn uitgekozen en die met de grote ster vond Sem erg leuk. Ze hadden ook nog allebei een mooie tekening gemaakt. Oma was er heel blij mee! Zelf had ik deze keer geen kaart gemaakt, maar dit tasje. Met papier van Sei, wintersong en een paperbloc van Marianne Design. Ik heb creatables van Marianne design, shapes van Crealies en een stans van Joy crafts gebruikt. Verder een stempeltje van Eline's Huis en een vintageplaatje van internet. De tag Memories is van My Little Yellow Bicycle.  


Wat een weer, Sem is gelukkig redelijk droog op school gekomen. Karlijn en ik blijven, tot we Sem weer op moeten halen, lekker binnen bij de warme kachel en de kerstboom! Vanavond heb ik een bedrijfsfeest met een buffet, een muzikale verrassing en het kerstpakket. Ik ben benieuwd, heb er veel zin in!

                                           Een fijne vrijdag en alvast een goed weekend!

4 opmerkingen:

Josee zei

Een leuk tasje Maria en weer eens iets anders dan een kaart ;)
Ook voor jullie alvast een fijn weekend, hopelijk met iets beter weer!!!

femke zei

heey maria,

het is een heel mooi tasje geworden!!!

groetjes femke

Promosyon zei

Hey,It looking really good bag.It some extra ordinary bag for the new festival.

Tiets zei

ik wens jullie hele fijne dagen toe Maria en een gelukkig en gezond 2012!
Liefs Tiets