.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 2 juni 2011

Het Uilenbos en een Sneak peek


Wat een heerlijke hemelvaartsdag was het vandaag! Prachtig weer!
We zijn er lekker op uit geweest, naar het Uilenbos in Lunteren! Een Pannenkoekenhuis met speeltuin en kinderboerderij.
Sem en Karlijn vonden het geweldig, ze hebben een aantal uurtjes lekker gespeeld! Druk met klimmen, klauteren, glijden, in de draaimolen, op de wip, de schommels en de favoriet van Sem was toch wel de kabelbaan.
We hebben de dieren in de kinderboerderij bezocht, Sem en Karlijn kregen een zakje voer om aan de dieren te geven. Karlijn wilde toch maar liever niet voeren en van Sem mochten de schapen, geitjes en herten niet te dicht bij komen, maar hij vond het voeren wel erg leuk! Natuurlijk hebben we ook lekker wat gegeten en gedronken en ook een ijsje hoorde erbij.
We hebben volop genoten!! Klikken op de collage = groter!


En hier nog een Sneak peek van een doosje en 2 kaarten waar ik mee bezig ben. De afgelopen dagen weer tussendoor aan het freubelen geweest, nog niets af, dus wordt vervolgd ... Klikken op de collage = groter!

Bedankt weer voor jullie bezoekjes en berichtjes!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

Josee zei

Wat een leuke foto's weer Maria, je ziet Sem en Karlijn gewoon genieten, maar het was dan ook heerlijk weer!!
Ben benieuwd naar je creatie's, maar we zullen ze tzt wel te zien krijgen, denk ik ;)

Marijke zei

Wat genieten die twee toch als ze buiten zijn! En het is ook hardstikke leuk om naar die dieren te gaan en ze dan ook nog mogen voeren!
Je hebt ook weer prachtige kaarten gemaakt Maria!

Jolanda zei

Leuke foto's!! Ik ben benieuwd naar je creaties