.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 5 juni 2011

Een kaart, een wiebeltand en een gat ...


Ik heb een babykaart gemaakt voor een meisje. Ik had het vintageplaatje gezien en vond het zo schattig. Daar moest ik wat mee doen, deze keer een roze versie en er komt ook nog een blauwe versie ... gewoon voor de voorraad.
Het papier is van Eline's huis en Magnolia. De tekst en het randje om de tekst komen uit stempelsets van Marianne Design.
De bloemetjes heb ik gemaakt met een Make Me pons en voor de takjes heb ik een ponsje van Pipoos gebruikt.
De pearls zijn van Prima en de swirls zijn van Zva creative. Klikken op de kaart = groter!


Vorige week dinsdag ontdekten we een wiebeltand bij Sem! Zijn eerste wiebeltand! Weer een nieuwe fase! Hij is er vroeg bij, want hij moet nog 5 worden ... maar hij had ook al vroeg zijn eerste tandjes en dan gaan ze vaak ook vroeg beginnen met wisselen. Sem vond het eerst wel een beetje eng en spannend, hij hield zijn mondje stijf dicht. Maar later op school vertelde hij aan alle kindjes en de juf dat hij een wiebeltand had en ze mochten zijn wiebeltand ook allemaal zien. Met een glunderend gezicht, helemaal trots! Nu hoorde hij bij de andere kinderen die ook wiebeltanden hebben.
Na een aantal dagen wiebelen zat hij vanavond wel heel erg los, hij stond ook helemaal scheef en met het tandenpoetsen zag ik dat hij nog maar aan een heel klein puntje hing. Ik vertelde dat aan Sem en vroeg hem met zijn tong tegen zijn tand te duwen, na 2 keer rolde zijn tand eruit! Sem zat te juichen, hij vond het zo mooi! En nu heeft Sem een gat...
Natuurlijk foto's gemaakt, eerder al van de wiebeltand en nu van het gat!
Zijn tand in een doosje gestopt en die moest natuurlijk mee naar bed, onder zijn kussen voor de tandenfee!
Wat een mooi moment weer en wat wordt onze jongen groot! Klikken op de foto's = groter!

Ik vind het leuk dat jullie de moeite nemen om langs te komen en waardeer het dat jullie berichtjes achterlaten, bedankt!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

ohh wat was hij trots op zijn tandje....
En weer een mooie kaartje....wanneer gaan we weer shoppen ?

Josee zei

Wat een leuke kaart Maria en ja..... tuurlijk is Sem trots op zijn verloren tand, is toch weer een stapje dichter bij groot worden ;)

Fredje zei

Wauw hee.....zomaar een wiebeltand eruit! Wat worden ze dan groot, he? Milou is ook volop aan het wisselen, ze lijkt nu gewoon op Nanny McPhee haha!!