.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 23 oktober 2010

Herfst (... en foto's ...)


Deze kaart heb ik gemaakt met papier van Bo Bunny, uit de Sophie collection. Ik heb de randen van het papier beinkt met Cat's Eye Brown. Tilda gather mushrooms komt uit de Halloween & Autumn Collection 2008 van Magnolia. De tekst is van Autumn Leaves. De takjes, shapes CS 11 en de bloemen, flowers 5 zijn van Crealies. De crystals en swirls zijn van Zva Creative. Het idee voor de label heb ik gezien op het blog van Ge-We Hobby!

En dan hier (eindelijk) weer wat foto's!

 

Sem en Karlijn zijn dol op fietsen! Voordat Karlijn een fietsje had, wilde ze steeds al op de fiets van Sem zitten, maar die was 'n beetje te groot. Haar eigen fietsje heeft ze al even, ze vond er op zitten al geweldig. Maar het fietsen zelf lukte nog niet zo, ze begreep het niet zo goed en trapte steeds op de rem ... Patrick heeft haar afgelopen maandag geleerd hoe het werkt met de trappers en nu fietst ze als de beste! Ze wil iedere dag fietsen en ze glundert als we ook een rondje buiten de poort gaan! Karlijn doet het allemaal zelf (nee, jij niet, ik doet zelf...), ze klimt zelf op de fiets en dan begint ze gelijk te trappen, ze maakt meters én ze maakt ook nog hele mooie bochten! We zijn trots op onze kleine, grote meid (want ze is nog maar 2 en een kwart, maar ze is wijs en nergens bang voor ... ze doet niet onder voor haar broer)!


Deze foto's zijn van afgelopen zondag, het was heerlijk weer en we zijn dan ook lekker even naar buiten geweest. Sem en Karlijn vinden het iedere keer weer leuk om paddestoelen te zoeken! En er lagen veel bladeren, dus het was natuurlijk ook leuk om door de hopen bladeren te ritselen!

 

En nog meer bosfoto's! Van een paar weken geleden en van afgelopen zondag! Iedere keer weer genieten!

Afgelopen week was het hier herfstvakantie! Sem was er echt aan toe, hij was de laatste dagen voor de vakantie erg moe. Even bijkomen van de schoolweken, het was natuurlijk ook best een lange periode, zeker als je voor het eerst naar school gaat. Maar het gaat goed op school! Sem vindt het nog steeds leuk en hij gaat met plezier! Hij leert veel en wordt echt wijs! Ze werken veel met thema's en doen hele leuke dingen. Zo zijn ze ook een middag in het bos geweest met de kleuters! En hij heeft ook al wat vriendjes en vriendinnetjes in de klas. Zo mooi om te zien en te horen wat hij allemaal ontdekt en leert op school! We zijn blij en trots dat het zo goed gaat!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
En een fijn weekend!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

alina zei

prachtig kaartje, Maria, zo mooi afgewerkt!
super leuke foto's, ik heb genoten!
liefs, Alina

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

prachtig kaartje,mooie herfst kleuren,en wat heb je weer leuke foto's geplaatst,leuk hoor hoe ze zo lekker genieten vorig weekend zijn wij ook heerlijk naar het bos geweest prachtig was het daar.

gr Agnes

Betina zei

super kaartje Maria!! En de foto's echt genieten!! En van de fietsen heel herkenbaar, heerlijke tijd!

xxBetina

Josee zei

Een mooie kaart weer Maria en wat een leuke foto's!!!
Ze staan er aktijd zo lief en vrolijk op, je zou zeggen, dat ze elkaar nooit eens in de haren vliegen ;)