.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 28 oktober 2010

Tilda Singing Carols


Voor deze kerstkaart heb ik papier gebruikt van the girls' paperie, uit de tinsel & twig collectie. Tilda Singing Carols en de tekst POST-Vintage Merry komen uit de So Jolly & Under the mistletoe collectie 2009 van Magnolia. Voor het randje van het stempelafdrukje heb ik een stempeltje gebruikt uit een stempelpakket van Kruidvat en Cat's Eye Lime. De kerststerren heb ik gemaakt met Creatable poinsettia mini Lr0142 van Marianne Design. De takjes, shapes CS 11, zijn van Crealies. En de crystals zijn van Prima.

Bedankt weer voor jullie lieve en leuke berichtjes!
En als antwoord op een reactie op de foto's ... ja, Sem en Karlijn zijn altijd lief en vrolijk ... en ze vliegen elkaar nooit in de haren ... we hebben voorbeeldige kinderen. Haha, helaas, ze hebben regelmatig ruzie, maar dat hoort erbij als broer en zus. Alleen heb ik nooit tijd om daar foto's van te maken, want dan ben ik druk om ze uit elkaar te halen ... dus daarom altijd foto's van 2 lieve en vrolijke kinderen.

Liefs Maria

3 opmerkingen:

Marijke zei

Wat een schitterende kaart Maria en wat een prachtig papier heb je gebruikt!
Ik zag dat ik wat foto's van Sem en Katlijn gemist had! Wat een heerlijk stel is dat toch!!

Josee zei

Wat een mooie kaart weer Maria!!!
Mooi papier ook!!!

femke zei

heey maria,

het is weer een beauty van een kaartje geworden!!! erg mooi papier heb je gebruikt.

groetjes femke