.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 22 september 2010

Tilda met pompoenen


Deze keer geen kerstkaart ... ik had zin om een herfstachtige kaart te maken. Ik heb een oudere papierlijn van My Mind's Eye gebruikt, wild-asparagus. Een stempel van Magnolia, Tilda met pompoenen. Het randje van het afdrukje heb ik 'versierd' met een clear stempel van Rayher. De bloemen heb ik gemaakt met een medium Easy punch en voor de takjes heb ik een Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De crystals zijn van Prima. Voor de tekst heb ik een oudere papierlijn van Scenic Route gebruikt.

Bij mijn vorige kaart kreeg ik deze vraag:
En heb je met de hand het draadje erdoor gedaan, of met de naaimachine?
Ik borduur altijd alle draadjes met de hand!
Borduren doe ik graag en het is (vind ik) ontspannend om met een kaart, draad en naald op de bank te kruipen en stiksteekjes te maken met de hand!

Het was heerlijk weer vandaag! Ik moest (helaas) wel werken, maar ik kon toch lekker genieten van de zon. De kinderen op de BSO speelden een groot deel van de middag buiten, wat een zware baan heb ik toch ...

Bedankt weer voor jullie berichtjes! Altijd leuk om te lezen!
Liefs Maria

5 opmerkingen:

sam zei

erg leuk kaartje! echte herfst sfeer :)

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Een heerlijk herfstkaartje.En wat heerlijk toch dat je ondanks je werk toch lekker kunt genieten va het mooie weer.

Gr Agnes

Marijke zei

Leuke kaart, helemaal herfstig!
Je hebt het inderdaad maar zwaar om met de kindjes buiten te moeten spelen op zo'n dag als gisteren haha! Ik hoop dat er nog een heleboel van dat soort dagen komen hoor!

gewoon gezellig zei

Mooi joh! Ook ik ga binnenkort weer met naald en draad op de bank, heerlijk ontspannend!

Groetjes Hilde

alina zei

heel erg mooi kaartje, Maria, leuk stempeltje!
een heel fijn weekend!
liefs, Alina