.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 12 september 2010

I wish you ...


Voor deze kerstkaart heb ik papier en een stempel van Marianne Design gebruikt. Het papier, Old-Fashioned Christmas komt uit een paperbloc van Eline's Vintage. En het meisje met vogeltje is een clearstamp uit Eline's Christmas collection. Toen ik het papier en het stempeltje zag, was ik gelijk verkocht, dus ik heb het mezelf vorige week maar kado gedaan! De randjes van het designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en daarna beinkt met Cat's Eye Gold. De sneeuwsterretjes heb ik gemaakt met een picture punch, de pearls zijn van Prima en de swirls zijn van Zva Creative.

Het weekend zit er alweer bijna op, wat gaat dat altijd snel ... Gisteren was een heerlijke dag, we hebben volop genoten van de zon! Sem en Karlijn hebben buiten gespeeld, we hebben 's middags gefietst en een heerlijk ijsje gegeten!
Vandaag was het een regendag, dus goed weer om te freubelen!

Sem heeft trouwens een heel leuk schoolreisje gehad! Hij glunderde helemaal toen hij me zag en op mijn vraag of hij het leuk had gevonden kwam er een heel enthousiast JA uit! Sem was wel erg moe, hij was op de terugweg bijna in slaap gevallen. Maar het was duidelijk dat hij genoten had!

Bedankt voor jullie lieve, gezellige en leuke berichtjes!
Liefs Maria

3 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

het is een prachtige kerstkaart geworden!!! ikzelf heb ook 2 kerstkaartjes met dit mooie papier gemaakt. binnenkort toch ook maar eens om die nieuwe eline stempeltjes want die zijn wel erg schattig.

groetjes femke

Josee zei

Wowwww, wat een prachtig kaartje Maria!!!!
Heel mooi papier ook, is weer eens iets anders dan rood/groen ;

Marijke zei

Deze is ook geweldig en wat zijn het toch lieve stempeltjes he!!