.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 8 mei 2010

Nog een keer waterpokken ...en nu is Sem dus aan de beurt. Gisteren met aankleden ontdekte ik één blaasje en een paar rode speldenprikjes. Sem was de hele dag hangerig en heeft veel op de bank gelegen, lekker tegen me aan. Vannacht heeft hij gelukkig goed geslapen, zelfs langer dan normaal, maar hij kwam vanmorgen onder de waterpokken uit bed. Het is nu dus echt doorgebroken. Sem heeft een beetje koorts, is ook vandaag hangerig, hij ligt lekker op de bank voor de tv. We zijn blij dat Sem het nu ook heeft, dan zijn we er maar vanaf!Deze week niet zoveel tijd gehad om te freubelen, ik heb dus nog geen kaart om te laten zien. Het was vakantie en dan draaien wij altijd de vakantieBSO, wat betekent dat er dan ook meer uren gewerkt worden. Gisteravond (ja hoe verzinnen ze zoiets op vrijdagavond ...) had ik de herhalingscursus van de Kinder EHBO. We hadden wel een leuk clubje bij elkaar met collega's van verschillende BSO's, we hebben dan ook een gezellig avondje gehad en ... we zijn weer klaar voor een jaar!

Er liggen wel een paar kaarten half af, ik hoop van het weekend nog iets te kunnen doen! Tot blogs dus maar ... ik kom dit weekend ook weer even gezellig bij jullie langs, want ook dat is er deze week niet echt van gekomen!

Een heel fijn weekend!
Bedankt weer voor jullie berichtjes!
liefs Maria

4 opmerkingen:

Unknown zei

oh Maria, het heerst heel erg op het moment, bij ons op het kinderdagverblijf zijn er ook heel veel kids met waterpokken.....heel veel beterschap gewenst voor Sem!

xxBetina

sandra_w zei

Ach die arme Sem....heel veel beterschap gewenst voor Sem!

San x

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Beterschap voor sem,gelukkig dat hij het nu ook heeft gekregen ben je er maar weer vanaf.
Fijn weekend,Agnes

Josee zei

Oh jee, maar het was natuurlijk te verwachten ;)
Hopenlijk is hij er niet zo heel ziek van en jeukt het niet te erg!!!
En inderdaad, gehad is gehad ;)