.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 11 februari 2010

Twee nieuwe Tilda's

Deze twee Magnoliastempels heb ik vorige week gekocht, samen met het nieuwe Magnolia Ink Magazine "Fairy Tale". Wat staan er weer yummie stempels in, gelukkig duurt het nog even voor ze uit komen, kan er nog gespaard worden ...!

Charleston Tilda en Happy Tilda komen uit de Raising the Ceiling Collection 2010. Het papier wat ik heb gebruikt is van Basic Grey, Nook & Pantry. Happy Tilda heb ik aangekleed met het designpapier, ik blijf paper piecing een leuke techniek vinden. De bloemen en takjes heb ik gemaakt met ponsen van Nellie Snellen en Martha Stewart. De pearls komen van Marianne Design en Prima.
Ook heb ik bij beide kaarten geborduurd. Een stikrandje langs een stempelafdrukje of stikrandjes op de kaart zie je op diverse blogs en het stak mij wel een beetje aan! Dus ik deed het af en toe al wel, maar het begon steeds meer te kriebelen! Want ik borduurde altijd heel graag op papier. Ik heb nog zoveel mallen van 'vroeger' liggen, ben van de week dus maar eens op de zolder geweest en heb er een hele stapel opgezocht. Ik kan voorlopig weer vooruit met leuke randjes en hoekjes borduren!

Helaas ligt er weer een pak sneeuw! Het ziet er altijd wel mooi uit, zo'n witte wereld ... maar ik ben er helemaal klaar mee! Van mij mag de lente komen!

Vanavond ga ik met een vriendin naar een workshop sierraden maken! Je kunt kiezen uit een ketting of armband en ik ga voor de armband! Hopelijk valt er niet nog meer sneeuw en is het goed te rijden, want het is een halfuurtje bij ons vandaan. Ik ben benieuwd naar de workshop, ik heb er zin in!

Bedankt voor het langskomen en jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

5 opmerkingen:

Milnie zei

weer schitterende kaartjes, vind de nieuwe stempels van magnolia helemaal geweldig! hier hetzelfde verhaal; ik ben de sneeuw echt spuugzat ;-)

Liefs en heeel veel plezier bij de workshop!

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat heb je een weer prachtige kaartjes gemaakt en wat zijn ze leuk de nieuwe tilda's
Veel plezier vanavond bij de workshop.

Groetjes Agnes

Jolanda zei

Leuke kaartjes! Ik ben die sneeuw ook helemaal zat. Het wordt tijd dat het weer wat warm water gaat regenen. Ze zijn weer leuk die nieuwe stempels. Ik koop her en der wat afdrukjes, scheelt een hoop ruimte.
Veel plezier vanavond!

femke zei

heey maria,

dat zijn 2 beauties van kaartjes geworden!!! het papier vind ik heel mooi.

ikzelf de ben de sneeuw ook echt beu en van mij mag de lente nou wel komen.

groetjes femke

alina zei

mooie kaarten, Maria, leuke stempels!!
liefs, Alina