.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 24 februari 2010

Thinking of youDeze kaart heb ik voor mijn schoonmoeder gemaakt, ze wordt morgen aan haar ogen geopereerd. Heel spannend.
Want ze heeft van jongs af aan al een oogziekte, waar niets aan te doen is. Haar zicht is de afgelopen jaren hard achteruit gegaan, met haar ene oog ziet ze bijna niets meer en op haar 'goede' oog zit nu staar. Daar wordt ze morgen aan geholpen, om het beetje wat ze nog ziet te verbeteren. Garanties kunnen ze niet geven, dus we hopen dat het goed gaat! Mijn schoonmoeder was heel blij met de kaart, het gaf haar een beetje steun en die heeft ze nu hard nodig, want ze ziet er natuurlijk erg tegen op!

Het papier voor deze kaart is van October Afternoon, Farm Fresh. De bloemen heb ik gemaakt met de Retro ponsen, voor de takjes heb ik de Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. Het randje heb ik gemaakt met de Doily Lace punch van Martha Stewart. De pearls zijn van Queen & Co en Zva Creative. En de tekst is een rub-on van Making Memories.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het heel leuk vind om ook kaarten te maken zonder stempel! Soms heb ik gewoon even geen zin om een afdrukje in te kleuren. En ik zie ook zoveel leuke en mooie voorbeelden van 'gewone' scrapkaarten, daar word ik dan toch 'n beetje door aangestoken! Een leuke afwisseling!

En dan nog twee heerlijke wijze gezichtjes! Allebei wilden ze even de bril van papa op ... ik vind de foto's geweldig!

Bedankt weer voor het langskomen
en voor het achterlaten van jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

hugs Maria

6 opmerkingen:

Gemma zei

Wat een leuke kaart Maria, hij is erg goed gelukt en ik kan me voorstellen dat je schoonmoeder er blij mee is! De foto's zzijn inderdaad super leuk! Groetjes Gemma

Carole zei

What a beautiful card Maria...the flowers are gorgeous and I adore the papers you've used.
More fun pictures...they are real characters!
Hope you are well.
Hugs
Carole x

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Prachtig ,ik vind het zelf moeilijk om een kaart zonder afdrukje te gebruiken maar als ik dit zie moet ik het toch ook maar eens voor gaan zitten.Wat een leuke foto's van de kids.

groetjes Agnes

sam zei

:) geweldig leuke foto's! Kaartje vind ik ook super! leuk om er 1 te zien zonder afdrukje! groetjes sam

Milnie zei

wat een lieve en vrolijke kaart Maria! ik hoop dat het gisteren goed verlopen is en dat je schoonmoeder een spoedig herstel zou hebben met het gewenste resultaat!

liefs en een fijn weekend!

Erika zei

Ik vind het een supermooi kaartje Maria! Ook ik hou er wel van om af en toe een kaartje zonder stempel te maken, even niet kleuren maar gewoon lekker doorgaan... heerlijk!
En wat een superleuke foto's!

Groetjes Erika