.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 20 december 2009

Nog meer sneeuw!Dit is de allerlaatste kerstkaart van dit jaar! Hij is inmiddels op de post en ik heb vanmiddag alle kerstpapiertjes en kerststempels opgeruimd. Ik ben er klaar mee! Nu weer wat nieuwe inspiratie vinden ... na weken druk te zijn geweest met het maken van (bijna alleen maar ) kerstkaarten, moet ik altijd weer even op gang komen, de freubelzin is op dit moment 'n beetje ver te zoeken. Maar ik heb genoeg andere dingen te doen, lekker lezen, in de sneeuw spelen en ... dat freubelen komt vanzelf wel weer!

Het papier voor deze kaart is van My Mind's Eye. Het zilverkleurige papier is een stuk Bazzill Embossed Cardstock wat ik heb beinkt met Cat`s Eye. De stempel is van Sugar Nellie, Angel Wishes. De bloemen heb ik gemaakt met de Retro Flower pons van Ek success, voor de takjes en het randje heb ik ponsen gebruikt van Martha Stewart. En de pearls zijn van Joy Crafts.

Vandaag heeft het weer bijna de hele dag gesneeuwd! Zo'n mooi gezicht al die vlokjes! Er is weer een behoorlijke laag gevallen. Sem heeft volop genoten, hij kan er geen genoeg van krijgen!

 


Samen met papa de paadjes schoon vegen, voor en achter enne de straat kon ook wel een veegbeurt gebruiken ... Geen sneeuwpop, Sem wilde een sneeuwkasteel (een grote berg sneeuw, de bezems er in en daarop de mutsen van papa en Sem)! Natuurlijk ook nog even liggen rollebollen in de sneeuw, brrr! En weer op de slee geweest, maar lopen door de sneeuw vindt Sem ook geweldig! Op sommige stukken stond Sem tot aan zijn knietjes in de sneeuw, dat was dikke pret! Karlijn is vanmorgen ook nog even op de slee geweest, dat vond ze erg leuk, maar ook koud, dus snel weer naar binnen en lekker voor het raam naar papa en Sem kijken!

De komende dagen kunnen we ook nog volop van de sneeuw genieten! En dat gaan we dan ook zeker doen!

Nog een fijne avond! En bedankt voor jullie berichtjes!
Altijd leuk om te lezen!
Thanks for stopping by!
Hugs Maria

8 opmerkingen:

sam zei

mooi kaartje en leuke foto's! blijft mooi, die sneeuw :)

sandra_w zei

Wat 'n schattig kaartje, Maria! Leuke foto's ook weer!

Fijne kerstdagen!

San x

Josee zei

Leuke kaart Maria en wat een leuke winterse plaatjes, wat zullen de kinders genieten!!

femke zei

heey maria,

een prachtige kerstkaart heb je weer gemaakt!!! de foto's zien er trouwens ook weer super uit.

groetjes femke

Alina zei

heel mooi kaartje, Maria, lief stempeltje!
mooie foto's weer, Stefanie geniet ook van de sneeuw!
liefs, Alina

Lia zei

schitterend kaartje , ik wil jullie hele fijne dagen wensen samen met je gezinnetje
liefs Lia

Riet zei

Wat een prachtige kaart Maria,lief stempeltje weer.
En wat een mooi papier.
Leuke fotos weer van de kindertjes.

Liefs Riet.

Maya zei

Such a wonderful card!
Wishing you a happy and creative new year!
Hugs from Maya :)