.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 18 december 2009

Sneeuwpret!Toen we gistermorgen wakker werden lag er nog geen sneeuw ...
Jammer, want ik had stiekum wel op een witte wereld gehoopt!
Maar rond half 8 begon het dan toch te sneeuwen! Eerst kleine vlokjes en later begon het harder te sneeuwen! En in de loop van de dag werd de witte laag alleen maar dikker! Wow!
Ik blijf sneeuw bijzonder vinden, zo mooi!

Patrick heeft Sem en Karlijn 's middags met de slee bij het kinderdagverblijf opgehaald. Sem vond de sneeuw helemaal geweldig, maar hij wilde niet op de slee, hij wilde de slee zelf trekken...

Vanmorgen wilden Sem en Karlijn de tuin in, met de slee spelen! Maar Karlijn moest er toch nog wel 'n beetje aan wennen om door de sneeuw te lopen, ze wilde ook weer heel snel naar binnen, ze vond het bah!Vandaag hebben we met het hele gezin van de sneeuw genoten! We zijn vanmorgen met de slee naar een prachtig heide en bosgebied bij ons in de omgeving geweest. Daar zijn ook diverse heuveltjes en het was natuurlijk geweldig leuk om daar met de slee vanaf te glijden. Sem en Karlijn (en wij natuurlijk ook) hebben volop genoten! Ze hadden dikke pret!
Zo mooi om die glimmende toetjes te zien!We hebben veel foto's gemaakt, dus ook nog maar een aantal daarvan in een collage gezet!

 


Vanmiddag heeft Sem nog op de slee gezeten, eerst met mama op pad en daarna ook nog met papa. Wat 'n plezier! Heerlijk zo'n dagje sneeuwpret!

Bedankt weer voor jullie berichtjes! Een fijn weekend!
Thanks for stopping by! Have a nice weekend!

Hugs Maria

2 opmerkingen:

Jolanda zei

Leuke foto's!! Ik vind sneeuw ook harstikke leuk, behalve als ik er doorheen moet. Het is altijd jammer dat er hier altijd weinig sneeuw valt.Volgens mij was donderdag heel Nederland ondergesneeuwd behalve het kopje van Noord Holland.(er ligt een dun laagje)

Riet zei

Ohhh Maria,wat zijn dit toch schitterende momenten met je gezin, waar is mijn tyd gebleven,dit deden we ook met ons hele gezin,was zo gezellig/
jammer dat het zo gauw voorbij is.
Je foto,s zijn heel erg mooi en kostbaar meis.

Liefs Riet.xx