.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 13 december 2009

Nog maar een kerstkaart ...En nog maar een kerstkaart. Deze keer heb ik niet echt kerstpapier gebruikt, maar een paar vellen uit de serie Moravia van S.E.I.
Qua kleuren vond ik het wel kunnen en er zit ook nog iets glimmends in het papier. De kerstboom heb ik ook uit dit papier gesneden en de blaadjes heb ik, net als de vleugeltjes van Tilda, bewerkt met Stickles (Golden rod). Tilda with Jolly Wreath komt uit de So Jolly & Under the mistletoe collection 2009 van Magnolia.

De kerstkaarten zijn geschreven, altijd een hele klus, dus heel fijn dat het er weer op zit... En ze zijn inmiddels onderweg, Sem vindt het erg leuk om een kaart op de post te doen, dus hij wilde mama helpen. Hij was helemaal trots dat hij heel veel kaarten in de brievenbus mocht gooien!

Vanmorgen zijn we er nog even op uit geweest, het was heerlijk weer om een stukje te lopen in het bos en daarna hebben we in een restaurantje wat lekkers genuttigd. Sem en Karlijn wilden allebei een ijsje, ze zijn er dol op, maakt niet uit hoe koud het is ... nou mij te koud brrr, dus genoten van een warme chocomel!
Natuurlijk nog wat leuke foto's gemaakt!

 


Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Thanks for stopping by!

Hugs Maria

3 opmerkingen:

Alina zei

heel leuk geworden, Maria!
prachtige foto's, ik heb weer genoten! en ja, dat wil Stefanie ook altijd het liefst, een ijsje!
liefs, Alina

femke zei

heey maria,

het is weer een mooi kaartje geworden!!! de foto's zijn ook weer super.

groetjes femke

Riet zei

Heel erg mooi kaartje Maria,prachtige stempel,mooie kleuren. en prachtig papier.

Oh je foto,x daar geniet ik ook zo van,je heb echt een heerlijk stel Maria.
Het is echt een zegen,van zulkken gezonde kinderen.
Geniet van elke seconde meis.

Bedankt voor je meeleven met me,vind het zo lief van je.
Dikke knuffel Riet.xx