.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 6 december 2009

Sarah KayEn nog maar eentje, deze keer met mijn nieuwe stempel van Sarah Kay! Het papier is van SEI, uit de serie Wintersong. De tekst is van Creative Cafe. Voor de bloemen en blaadjes heb ik ponsen gebruikt van Martha Stewart en het sneeuwsterretje heb ik gemaakt met een Picturepunch.

Gistermiddag hebben we Sinterklaasfeest gevierd, bij ons thuis, met mijn schoonfamilie. Het was gezellig en vooral de kids zijn goed verwend! Weer een berg speelgoed erbij (en ze hebben nog niets ...), maar ze zijn er blij mee en hebben vandaag lekker gespeeld. Ik heb een cadeaubon gehad van een hobbywinkel, dus ik kan nog een keertje gaan shoppen!

Vandaag hebben we de kerstboom neergezet, Sem vond het geweldig om te helpen! Eerst samen met papa de lampjes er in maken en daarna met mama héél veel ballen ophangen. En dan natuurlijk de boom nog versieren met héél veel slingers! We kunnen nu een paar weken gaan genieten van alle lampjes en gezelligheid!

Bedankt voor jullie leuke reactie's, ik lees ze iedere keer met veel plezier! En ik vind het erg fijn dat jullie de moeite nemen om even langs te komen en om een berichtje achter te laten!

Thanks for stopping by!
Hugs Maria

8 opmerkingen:

Jeanet zei

Ik zie hier weer heel veel superrrr mooie kaartjes Maria !! Heerlijk he die kerstijd , ik ben er ook al mee in de weer !
Fijne dagen voor jullie alvast !

sandra_w zei

Superlief kaartje, Maria!

San x

femke zei

heey maria,

ik vind het weer een superkaartje. ikzelf moet mijn klein kerstboompje nog van zolder halen.

groetjes femke

Josee zei

Wat een mooie kaart weer Maria!!!
Leuk, die sinterklaastijd, vooral als je nog een paar " gelovige" in huis hebt!!
Succes in de hobbywinkel

Jolanda zei

Gaaf kaartje weer! Ik heb vandaag ook een kerstboom gekocht, maar dit keer wel een kleintje. We zijn de muren aan het doen in huis en dan staat die grote alleen maar in de weg

Lia zei

prachtig kaartje weer maria
groetjes Lia

Alina zei

prachtig kaartje, Maria, mooie kleuren!
we hebben ook een hele leuke avond gehad, die grappige zwarte Pieten hebben overal pijltjes geplakt en Stefanie vond het geweldig dat ze helemaal naar de zolder moest voor de zak met cadeautjes!
veel plezier met je cadeaubon!
liefs, Alina

Riet zei

Schitterend kaartje Maris,ohh dat stempeltje is zo mooi, ik heb het zelf ook.

Liefs Riet.xx