.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 26 maart 2009

Prinsesje zonnestraal!Patrick heeft dinsdagavond deze foto van Karlijn gemaakt, het is een plaatje! Wat staat ze er mooi op, zo stralend!

Als je goed kijkt kan je onderin haar eerste tandje zien (als je op de foto klikt krijg je een grotere afbeelding)!

Mijn kaart is nog niet klaar ... dinsdag heb ik een paar uur extra gewerkt. Gistermorgen voor ik naar mijn werk ging maar wat dingen in huis gedaan, tja moet ook gebeuren. Als ik uit mijn werk kom is het snel wat eten, nog even met de kindjes spelen en daarna gaan ze naar bed. En dan is het tijd om op de bank te ploffen met een kop koffie en even onderuit naar de tv te kijken. Vanmiddag hebben we een vergadering voor werktijd. Maar ik ga straks nog even freubelen! En ik hoop morgen de kaart op mijn blog te zetten.

Een fijne dag!
Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

8 opmerkingen:

alina zei

Oh, Maria, een prachtige foto!
Haar tandje is goed te zien!!!!!
Het is me deze week ook niks gelukt, druke dagen op het werk en ook thuis en bovendien is Stefanie flink verkouden, vandaag is ze thuisgebleven en ik ga zo naar de huisarts, voor alle zekerheid! Mijn hobbyspullen moeten even wachten!
Liefs, Alina

sandra_w zei

Oooo wat een schattige foto, Maria!! Het is een echt fotomodel ;)

Liefs,
San

femke zei

heey maria,

wat een leuke foto's heb je weer op je blog gezet!!!

groetjes femke

Maria zei

Dank je wel Alina! Ik zie de foto elke keer in het groot als we de computer opstarten;) En ik smelt iedere keer weer! Soms wel jammer als onze hobbyspullen moeten wachten hé ... Ik hoop dat het beter gaat met Stefanie!

Liefs Maria

Maria zei

Dank je wel Sandra!
Ja nu al ;)

liefs Maria

Maria zei

Ha Femke,

dank je wel!

groetjes Maria

Anoniem zei

What a darling! Your daughter is so beautiful Maria.... :-)
Hugs
Carole x

Maria zei

Thanks so much Carole! She is a beautiful princess!