.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 5 maart 2009

Award!Deze award heb ik van Alina gekregen! Dank je wel Alina! Ik ben er heel blij mee en ik zou hem zo aan je terug geven, want ik vind het ook heel fijn dat je steeds weer even langs komt en altijd een lief berichtje achterlaat! En ik heb de award ook van Josee gekregen, dank je wel Josee, ik voel me vereerd dat mijn blog één van je favorieten is! Het is de bedoeling dat ik 10 favoriete blogs ga nomineren. Maar ik heb meer dan 10 favoriete blogs, dus ik geef hem aan iedereen die op mijn bloglijst staat! Ik kom heel graag bij jullie en doe veel inspiratie op!

Ik heb deze week nog niet gefreubeld ... ik kom er op dit moment gewoon even niet aan toe. Het is mijn eerste werkweek en dat is even wennen. Een nieuw ritme voor mezelf en voor thuis. Veel nieuwe indrukken. Ik vind het ontzettend leuk, heb het goed naar mijn zin, ga met plezier naar het werk en kom blij thuis! Maar ik merk ook dat het veel energie kost. Vanmiddag nog werken en dan heb ik al weekend! Heerlijk een paar dagen om bij te komen en om wat te freubelen. Er ligt in ieder geval nog een kaart die ik af wil maken!

Een fijne dag! En tot blogs!
liefs Maria

6 opmerkingen:

Josee zei

Hoi Maria.
Fijn dat het je zo goed bevalt, met tegenzin naar het werk, lijkt me iets vreselijks :w
Overigens, heb je de award ook van mij gekregen ;)

Tiets zei

kan me voorstellen hoor dat het even wennen is, ook voor de kindjes! Doe maar rustig aan en geniet van het weekend!

Maria zei

Josee, wat lief, dank je wel!

Maria zei

Ik doe inderdaad even lekker rustig aan Tiets! Niets moet en gewoon even genieten!

Anoniem zei

Congratulatins on your award Maria!
It was nice and sunny here this morning, but it's a bit dull now...looks like rain :-(
Have a great Saturday my friend.
Hugs
Carole x

Maria zei

Thanks so much Carole!
Here it is a sunny day! I love the sun! Wish you a great saturday too.
hugs Maria