.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 20 maart 2009

GroetjesMet deze kaart ben ik vanaf zondag bezig geweest, ik had hem woensdag af willen maken, maar er kwam wat tussen. En toen was het alweer vrijdag .... vandaag mislukte het inkleuren van het afdrukje ook nog eens, dus maar een andere gepakt en gelukkig is de kaart nu eindelijk klaar! Ik hoop toch weer wat meer tijd te vinden voor het freubelen, want het is ook wel een stukje ontspanning, die ik af en toe hard nodig heb. Van het weekend ga ik weer een poging wagen, ik heb in ieder geval weer wat leuke spullen! Want woensdagavond stond er, toen ik thuis kwam uit het werk, een tasje op me te wachten! Patrick had wat nieuwe scrapvellen en 2 Magnoliastempels voor me gekocht, zó lief!! En ik heb donderdagmorgen nog even geshopt en wat nieuw papier en bloemetjes gekocht!

Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van My Mind's Eye, Bloom & Grow! Een stempel van Hanglar & Stanglar, de tekst is van Marianne Design en een journal stamp van Meredithfenwickdesigns. Verder wat bloemetjes, roosjes, blaadjes en een pearl.

Een fijn weekend! En bedankt voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

12 opmerkingen:

Betina zei

mooi kaartje Maria :D!

xxxxBetina

agnes zei

Wat een mooi kaartje en een super leuke stempel.en ja alleen het inkleuren vind ik al heerlijk als ontspaning.Fijn weekend,groetjes agnesxx

alina zei

prachtige kaart, Maria!
Wat een lieve man heb je, zeg! Geweldig om je zo te verrassen!
Een heel fijn weekend!
Liefs, Alina

sandra_w zei

Het is weer een Bjoetie, Maria!!

Fijn weekend!

Liefs,
San

Lia zei

schitterend maria mooi papier heb je gebruikt

Peet zei

Wat een prachtige kaart, Maria!!!

Tiets zei

een geweldig kaartje weer Maria, en wat lief van je man dat hij je zo kan verwennen!!

Riet zei

wat een schitterend kaartje Maria.
heel mooi papier,lief zeg dat die thuis kwam met papier en stempeltjes.doet je toch goed of niet?.

liefs Riet.

Marijke zei

Wat een prachtig kaartje Maria.
Wat een lieve man heb je toch, die zomaar een tasje met stempels en papier voor jou haalt!!Heerlijk zelf ook nog even wezen shoppen, dat heb je op zijn tijd gewoon nodig! Zeker nu je weer een baan hebt is het allemaal een stuk drukker en moet je je tijd echt indelen. Ik hoop dat je vandaag nog lekker aan de freubel kunt!!
Fijne zondag nog!

Carole zei

Hi Maria, your card is just beautiful. What a gorgeous hanglar image and I adore the papers you've used....wonderful layout too.
It's getting quite windy here today...hoping to go for a walk later today.
Have a nice Sunday.
Hugs
Carole x

Jeanet zei

Wat een lief kaartje Maria !!En dat is leuk thuiskomen van je werk , veel plezier met je nieuwe spulletjes !

Maria zei

Bedankt allemaal voor jullie berichtjes! Ik vind het zo leuk dat jullie de moeite nemen om langs te komen en om een berichtje achter te laten!

Thanks so much Carole for your visit and nice comment!