.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 12 februari 2009

Sollicitatiegesprek!

Ja! Joehoe! Ik ben blij!
Want ik mag dinsdag 17 februari om 14.00 uur op sollicitatiegesprek!
Ik had vorige week gereageerd op een vacature voor Pedagogisch Medewerker (BSO-leidster). En ik werd vanmorgen gebeld om een afspraak te plannen voor een gesprek! Het is wel een iets andere richting dan wat ik hiervoor heb gedaan. Maar wie niet waagt ....dus gewoon gesolliciteerd! En ik was aangenaam verrast dat ik gebeld werd! Met mijn papieren kom ik dus in aanmerking voor een vacature op de buitenschoolse opvang! Een paar middagen werken van 15.00-18/18.30 uur! Natuurlijk eerst het gesprek afwachten ... maar ik mag in ieder geval op gesprek komen! Het geeft even een enorme bust na alleen maar afwijzing na afwijzing voor de diverse solliciaties van de afgelopen tijd. Ik ben happy!!

Dit wilde ik jullie even laten weten!
Duimen jullie dinsdagmiddag voor me?! Alvast bedankt!

liefs Maria

7 opmerkingen:

alina zei

Geweldig Maria, ik ben blij voor je! Het zou een hele leuke baan voor je zijn! Ik zal zeker voor je duimen! Heel veel succes!
Liefs, Alina

Maria zei

Dank je wel Alina! Lief dat je wilt duimen!!

Josee zei

Wowwww, geweldig Maria en ik duim me wezenloos hoor, het gaat vast lukken.
Heel veel succes :D!

Maria zei

Dank je wel Josee! Ik hoop dat je nog duimen overhoudt;) Lief hoor!

Riet zei

o wat is dat super Maria,het is al een stap om op gesprek tekomen.
want het is een vreselijke tyd.
ik zal voor je duimen meis.

fijn weekend.
liefs Riet.

Maria zei

Dank je wel Riet! Lief dat je wilt duimen! Het is inderdaad fijn om op een gesprek te mogen komen, want het valt zeker niet mee om nu te solliciteren.

Betina zei

ga voor je duimen!!

xxxxBetina