.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 9 februari 2009

Especially, awards en foto's!Het was van het weekend regenachtig en somber weer. Ik had dus zin om een fleurig kaartje te maken! Dat is met het papier uit de White Out collection van We R Memory Keepers wel gelukt (dacht ik ...)! Het stempeltje is van Bildmalarna, een vrij nieuwe stempellijn met hele leuke stempels! De tekst is van Creative cafe.

Deze twee awards heb ik van Alina gekregen! De Kreativ award had ik al een keer gekregen, maar Alina had voor deze awards een speciaal berichtje voor me achtergelaten. Ik werd heel blij van je berichtje (en van de awards natuurlijk), dank je wel Alina! Daarom zet ik allebei de awards neer.Broer en zus gezellig naast elkaar voor de tv!

Sem zit nu echt in de fase dat hij papa en mama graag wil helpen. Vorige week wilde hij wassen (zijn woordje voor schoonmaken)! Ik heb hem een sopdoekje gegeven en was benieuwd wat er 'gewassen' zou worden. Het werd de bank! Deze maak ik iedere dag wel een keertje (of 2 of 3 ...) schoon, ideaal een afneembare bank, zeker met kleine kindjes!

Sem vermaakt zich prima! Hij had bedacht dat hij zijn speelgoedla weleens leeg kon gooien ... Heerlijk zo'n berg midden in de kamer! Ik moest er wel om lachen, hij was zo fanatiek bezig! Maar als je dan later vraagt of hij het op wil ruimen, dan is het nee ... of 2 dingetjes en de rest mogen papa en mama doen... boefje!

Nog een fijne maandag! En tot blogs!
Liefs Maria

8 opmerkingen:

Riet zei

wat een prachtig kaartje Maria.
o wat heb je toch een heerlijk stel meis.
geniet van elke minuut hoor,want de tyd gaat zo snel.
voor dat je het weet zijn ze de deur uit.
van de week gaat me vierde de deur uit,dan hebben we er nog maar 1 thuis.
ik zie er heel erg tegen op niks aan.
maar ja hij is bijna 26 dus hji is nog lang thuis geweest.

maar ik vind het vreselijk.

veel liefs Riet.

alina zei

Een prachtig kaartje is dat, Maria!
Mooie foto's weer!
Bij mij ziet er precies zo uit als mijn dochtertje moet spelen! Nog erger! En wat ze allemaal verzient als ze niet wil opruimen, dat is leuk om te horen!
Liefs, Alina

Maria zei

Dank je wel Riet!
Ik geniet iedere dag hoor! Het is soms best pittig, want Sem is nu echt een peuter van 2,5 met z'n nee-fases en streken... maar hij is ook zó lief en zo'n heerlijk en ondeugend boefje! En dan ons kleine prinsesje! Ik merk inderdaad dat het snel gaat.

Oh dat is weer even wennen en weer een stukje stiller in huis! Kan me voorstellen dat je er moeite mee hebt Riet! Je nestje wordt leger! Sterkte hoor!

Maria zei

Dank je wel Alina!
Haha, nog erger .... heerlijk zoals de kinderen kunnen spelen en rommel kunnen maken. En opruimen doet je dochtertje dus ook niet zo graag, kan me voorstellen dat je er vaak om kan lachen!

Josee zei

Wat een leuk, vrolijk kaartje weer Maria :D!
en wat een heerlijke speelgoedchaos, maar dat is alleen maar een bewijs, dat Sem, heerlijk aan het spelen is ;)

stardustgemsandribbon zei

Wonderful card Maria, what a sweet image! That toy box looks like great fun....so many wonderful toys to play with!
It's been sunny here today...and cold....but no snow.....hooray!
Hope you are well.
Hugs
Carole x

Maria zei

Dank je wel Josee!
En ja Sem kan heerlijk spelen, uh rommel maken, oh nee toch spelen ;)

Maria zei

Thanks Carole!
Sem love to play with his toy box and this is not the only toy box ...

Here its cold too, this morning it was raining and now we have a little bit sun!