.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 15 mei 2011

Kadoosje


Dit kadoosje heb ik gemaakt voor het nichtje van Patrick. We zijn er vanmiddag op visite geweest en het is altijd leuk om wat mee te nemen. Nu ik eenmaal begonnen ben met mandjes, doosjes en tasjes kon ik het natuurlijk niet laten om weer een doosje te maken. Ik heb dit doosje uit het tijdschrift Kadoosjes gehaald! Wat een gaaf blad! Ik ben er helemaal happy mee!
Zoveel leuke ideetjes! Daar ga ik nog veel freubelplezier aan beleven.


Ik heb papier gebruikt van Basic Grey, Lemonade. Het randje heb ik gemaakt met de Edge punch Half Daisy van Martha Stewart. Voor de bloemetjes heb ik een Make Me Easy punch gebruikt. De takjes heb ik gemaakt met creatable Lr0151 Tak uit de tuin van Marianne Design en een ponsje van Pipoos. Voor de vlinders heb ik stansjes van Joy crafts gebruikt. De tekst is een stempeltje van Kaiser Craft. De pearls en swirls zijn van Prima. In het doosje heb ik chocolaatjes van Merci en KitKat gedaan.
Klikken op de foto's = groter!

Bedankt weer voor jullie bezoekjes en berichtjes!
Liefs Maria

6 opmerkingen:

Josee zei

Ziet er geweldig uit Maria!!!
Ik heb al veel over kadoosjes gehoord, maar ben het tijdschrift hier nog niet tegen gekomen, ik ga toch nog maar eens op zoek, geloof ik ;)

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ziet er super uit,heel erg leuk.Mooie kleurtjes.
groetjes Agnes

Hilde's Hebbedingetjes zei

Heel erg leuk zeg!!!
Koop je dat blad bij een hobbywinkel?
en staan daar dan patronen in?

Groetjes Hilde

alina zei

heel erg leuk tasje, Maria! mooi papier heb je gebruikt!
liefs, Alina

sam zei

super leuk! leuke kleurtjes!

Fredje zei

Wauw...wat een gave kadoosjes!!! Prachtig gedaan!