.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 25 juni 2009

Love your life



Deze kaart lag er alweer een paar dagen, dus ik heb hem nu eerst maar even afgemaakt. Radio aan, kopje koffie erbij en heerlijk aan de freubel! Het papier is weer van My Mind's Eye, the Andrea Victoria Paper Line. Prachtig papier en er zijn zoveel combinaties mogelijk, ik zal het zeker nog vaker gebruiken, want het is nog lang niet op! De stempel is een Gorjuss girl, van Sugar Nellie. En de tekst is van Hero Arts.

Geniet van deze zonnige dag!
Liefs Maria

maandag 22 juni 2009

11 maanden!

Karlijn is vandaag 11 maanden! Nog maar 1 maand en dan vieren we haar eerste verjaardag! Wat zijn die dagen, weken en maanden voorbij gevlogen. Het gaat hard, ons kleine meisje wordt groot!

Nog een paar leuke actiefoto's!









Als je de foto's achter elkaar ziet is het net een filmpje! Zó mooi hoe ze daar achter haar autootje staat! En dat tongetje uit haar mondje, zo intensief bezig! Toch eerst nog maar even de bank vasthouden, handje voorzichtig loslaten, de bank loslaten en ja het is gelukt, met 2 handjes sta ik achter mijn auto (maar ik vind het ook nog wel een beetje eng hoor)!

Vanmorgen moest Karlijn naar het consultatiebureau. Ons meisje doet het goed, qua groei en ontwikkelingen! Ze is vlot, maar dat wisten we al! Ze doet niets liever dan staan, ze trekt zich overal aan op en probeert soms ook al voorzichtig de eerste stapjes te zetten... Helaas was niet alles leuk, want Karlijn kreeg ook weer 2 prikken, auw! Maar ze was flink, ze heeft maar even gehuild, stoere meid! Ze ligt nu lekker te slapen en hopelijk heeft ze er straks niet te veel last van.

Nog een fijne maandag!
Ik ga over een uurtje aan het werk en vanavond naar de basiscursus kinder-EHBO, belangrijk voor het werk, we krijgen de cursus dan ook aangeboden door de werkgever.

Tot blogs! En bedankt weer voor jullie berichtjes en de moeite die jullie nemen om langs te komen!

Liefs Maria

zondag 21 juni 2009

Vaderdag ... family bonds



Deze kaart heb ik gemaakt voor Patrick. Hij heeft hem vanmorgen gekregen, dus ik kan hem laten zien (mijn lieve man spiekt af en toe op mijn blog, dus het moest even geheim blijven). Sem en Karlijn hebben papa ook verwend, ze hadden allebei weer wat moois gemaakt op het kinderdagverblijf. Een flessenopener van hout, die ze zelf beschilderd hebben!



Patrick maakte deze foto gistermiddag, toen Karlijn gezellig bij me op schoot zat. Ze vindt alles zo mooi en de laptop van mama is natuurlijk geweldig speelgoed. Karlijn wil het liefst lekker hard op de toetsen rammen, dat is pas leuk ... Wat een heerlijk snoetje heeft ze toch, echt genieten!

Papier: My Mind's Eye, the Andrea Victoria Paper Line.
Stempels: sign with birds uit de Easter collection 2009 en new year Edwin uit de New Year collection 2008 van Magnolia. De bank is van Whiff of Joy.
Tekst: Hero Arts.

Een hele fijne zondag allemaal!
liefs Maria

zaterdag 20 juni 2009

It's a special day ...



It's your day! Deze kaart heb ik gemaakt voor mijn schoonvader en hij krijgt hem morgen op vaderdag. Het papier is van My Mind's Eye. En ik vond deze stempel van Magnolia precies bij mijn schoonvader passen, want hij houdt wel van een biertje en Oostenrijk was jaren de plek van bestemming tijdens de zomervakantie's. We hebben hem weleens geplaagd dat zo'n Tiroler lederhosen hem best wel zou staan ...





Ik had Karlijn gister op de motor van Sem gezet. En Sem wilde toen natuurlijk ook gelijk op zijn motor. Maar Karlijn hoefde er niet af, nee Sem ging gezellig achter haar zitten. En een plezier dat ze samen weer hadden!







Deze foto's heeft Patrick vanmorgen gemaakt. Wat een schik heeft de kleine meid! Heerlijke foto's! Ze is echt weer de oude, superactief en lekker vrolijk!

Nog een fijne zaterdag!
En tot blogs, bedankt weer voor jullie berichtjes!

liefs Maria

woensdag 17 juni 2009

Dank je wel!





Vandaag zijn de stagiaires, van de groepen van Sem en Karlijn op het kinderdagverblijf, voor het laatst. Jammer! Het zijn hele leuke en lieve meiden. En ze zijn het hele schooljaar geweest, vanaf eind augustus vorig jaar. Dus ze hebben best een band opgebouwd met de kinderen en de ouders. Ze hebben ook hele leuke activiteiten gedaan met de kinderen. En vandaag maken ze er 'n beetje een feest van. Ik vond het leuk om ze namens Sem en Karlijn te bedanken, voor alle lieve en goede zorgen, dus ik heb voor allebei de stagiaires een kaart gemaakt. En deze vanmorgen aan ze gegeven met een grote, roze hortensia bol voor op de vaas. Ze waren er blij mee en dat is altijd leuk om te horen! De kinderen worden vandaag ook nog wel verwend, want ik zag leuke en lekkere dingen ... ik ben benieuwd naar de verhalen als ik vanavond thuis kom uit het werk.

Bedankt voor jullie lieve berichtjes! Karlijn is weer beter, nog wel wat pips en snel moe, maar ze is weer ons vrolijke grietje! Gelukkig! En onze trouwdag is alweer voorbij, het was heerlijk om vrij te zijn en we hebben het lekker rustig gehouden met z'n viertjes! Nu op naar volgend jaar, een jubileum!

Nog een fijne dag, de zon schijnt, heerlijk! Dat wordt vanmiddag veel buiten spelen op de BSO, lekker genieten!

Papier: Pebbles Inc. uit de Skipping Along collection
Stempels: Magnolia en Aud Design
Bloemen: Prima

Liefs Maria

zondag 14 juni 2009

Je bent jarig en een ziek meisje ...



Deze kaart heb ik gemaakt voor het dochtertje van mijn vriendin, ze wordt volgende week zondag 5 jaar! Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, Penny Lane. De stempels zijn van Magnolia, op het kroontje en de vleugeltjes van Tilda heb ik Diamond Stickles gebruikt. De tekst is van Aud's design.



Karlijn heeft 'n dubbele oorontsteking. We zijn donderdagmiddag met haar naar de huisarts geweest, ze heeft een antibioticakuur gekregen. Wat had ze 'n last van haar oortjes, zó sneu! Ze was heel hangerig en pips. Maar ze is nu aan het opknappen, geen koorts meer en weer zin om te eten en te spelen. En ons meisje kan ook weer vrolijk lachen! Hier zit ze in de grote stoel van haar grote broer.

Nog een fijne zondagavond!
Morgen weer aan het werk, maar dinsdag ben ik een dagje vrij, samen met Patrick. Want dan is het onze trouwdag (de 11e alweer, time flies ...), altijd leuk om dit even gezellig samen te vieren!

Tot blogs!
liefs Maria

donderdag 11 juni 2009

Make every day one to remember



Het heeft even geduurd, maar ik kan weer eens wat laten zien! Nee, geen foto's van onze 2 boefjes ... Een kaart! Deze heeft er zo'n 2 weken gelegen, maar eindelijk heb ik hem af! Niets voor mij om zolang over een kaart te doen, maar soms heb je gewoon weinig (uhh geen) tijd om te freubelen. Ik mis het wel, het is een stukje ontspanning, ik hoop nu weer wat meer tijd te hebben, kan ik eindelijk in mijn nieuwe papiertjes gaan snijden ...

Papier: Prima Marketing Inc, Urban Cosmos
Stempel : Gorjuss girl van Sugar Nellie
Bloemen: Prima en een stempel van Imaginisce
Tekst: Hero Arts
Sketch: The Sugar Bowl Challenge 10 - by Marlene

Nog een fijne dag (jammer dat het regent)!
Tot blogs!
Liefs Maria

vrijdag 5 juni 2009

Award!



Van Marijke kreeg ik deze award, dank je wel! Ik ben er heel blij mee! En ik mag hem weer doorgeven, dat doe ik met veel plezier! Deze award is voor al mijn bezoekers, omdat jullie iedere keer weer de moeite nemen om even langs te komen en om een berichtje achter te laten!

Helaas is mijn kaart nog niet klaar ... deze week nog helemaal niet gefreubeld. Soms gaan andere dingen even voor. Maar wie weet vandaag of morgen, nog even geduld dus!

Een fijne vrijdag en alvast een goed weekend! En bedankt weer voor al jullie berichtjes!
Have a nice day and a great weekend! Thanks so much for your nice comments!

Liefs Maria