.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 22 juni 2009

11 maanden!

Karlijn is vandaag 11 maanden! Nog maar 1 maand en dan vieren we haar eerste verjaardag! Wat zijn die dagen, weken en maanden voorbij gevlogen. Het gaat hard, ons kleine meisje wordt groot!

Nog een paar leuke actiefoto's!

Als je de foto's achter elkaar ziet is het net een filmpje! Zó mooi hoe ze daar achter haar autootje staat! En dat tongetje uit haar mondje, zo intensief bezig! Toch eerst nog maar even de bank vasthouden, handje voorzichtig loslaten, de bank loslaten en ja het is gelukt, met 2 handjes sta ik achter mijn auto (maar ik vind het ook nog wel een beetje eng hoor)!

Vanmorgen moest Karlijn naar het consultatiebureau. Ons meisje doet het goed, qua groei en ontwikkelingen! Ze is vlot, maar dat wisten we al! Ze doet niets liever dan staan, ze trekt zich overal aan op en probeert soms ook al voorzichtig de eerste stapjes te zetten... Helaas was niet alles leuk, want Karlijn kreeg ook weer 2 prikken, auw! Maar ze was flink, ze heeft maar even gehuild, stoere meid! Ze ligt nu lekker te slapen en hopelijk heeft ze er straks niet te veel last van.

Nog een fijne maandag!
Ik ga over een uurtje aan het werk en vanavond naar de basiscursus kinder-EHBO, belangrijk voor het werk, we krijgen de cursus dan ook aangeboden door de werkgever.

Tot blogs! En bedankt weer voor jullie berichtjes en de moeite die jullie nemen om langs te komen!

Liefs Maria

5 opmerkingen:

Jolanda zei

Jeetjemina 11 maanden alweer, dat gaat echt snel hè, soms wel een te.
het zijn weer leuke foto's!! Gave kaartjes heb je weer gemaakt!

alina zei

enige foto's, Maria, echt geweldig!
ik hoop dat je lieve meid niet te veel last van het prikje heeft gehad!
liefs, Alina

Josee zei

Leuke foto's Maria :D!
Hopenlijk heeft ze geen last meer van de prik!!!

Riet zei

Wat gaat dat hard zeg Maria,de tyd is geen tyd meer,alles vlieg voorbij,niks aan dat alles zo snel gaat.
Wat een prachtige foto,s ze is zeker vlot.

Liefs Riet.x

Carole zei

Love the purple car! Great photo of your daughter Maria.
Hugs
Carole x