.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 22 mei 2009

Wow, the time is flying .... !Het was weer een drukke en vermoeiende week, veel onrustige avonden en gebroken nachten ... Sem en Karlijn hielden ons wel bezig. Patrick en ik zijn blij dat we een paar extra vrije dagen hebben! Gezellig samen thuis en even bijkomen.

Vandaag eindelijk tijd om deze kaart af te maken. Ik heb papier gebruikt van Basic Grey, Urban Prairie. De stempel is van Magnolia, uit de Springkit 2009. En de tekst is van Aud Design.Karlijn is vandaag 10 maanden! Wat vliegt de tijd, voor we het weten vieren we haar 1e verjaardag ... Ons kleine meisje wordt nu echt groot! Kruipen kan ze supersnel! Ze vindt het gezellig om achter me aan te kruipen, mammammam en daar komt ze ...! Maar staan is echt haar grote hobby! Na een paar dagen oefenen trok ze zich afgelopen zondag zo ineens aan de spijltjes van de box omhoog en daar stond ze, big smile, zó mooi!Sem zijn speelgoedkist (onder het tafeltje) is ook een handig hulpmiddeltje, ze kruipt er naar toe, trekt zich er aan omhoog en gaat op haar knietjes zitten! Daarna probeert ze zich op te trekken aan het tafeltje, om te gaan staan, maar dat lukt nog net niet ... maar voor hoelang ... want Karlijn is een doorzetter!Sem vindt het leuk om mee te doen als ik aan tafel zit te freubelen. Hij wilde ook graag stempelen ... ik heb 2 oudere stempeltjes en een stempeldoosje opgezocht die hij mag gebruiken. Sem glunderde gewoon, helemaal geweldig natuurlijk dat stempelen! En ik vind het wel heel gezellig om zo samen bezig te zijn!Sem en Karlijn zoeken elkaar steeds meer op. Ze vinden het leuk om samen te spelen. Sem leert Karlijn balletje rollen. Ze hebben veel plezier! Leuk om te zien!!

Nog een fijne dag en een goed weekend!
Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

8 opmerkingen:

Peet zei

Superleike foto's en een prachtige kaart, Maria!!!

sam zei

mooi kaartje en super leuke foto's! groetjes sam

Tiets zei

wat een heerlijke foto's weer Maria ik hoop dat jullie wat bijgekomen zijn ? een fijn weekend hoor!

alina zei

Hele mooie foto's en een mooie kaart weer, Maria! Ik hoop dat alles goed gaat met Sem en Karlijntje!

Ik kan nog steeds niks op mijn blog plaatsen, maar af een toe kan ik toch op de ene of de andere blog! Ik begrijp dat ik niet de enige ben die hetzelfde probleem heeft, ik wacht dus even af!

Liefs, Alina

Agnes zei

Wat een mooi kaart,perfecte combinatie papier en stempel.En wat een leuke foto's weer.

groetjes Agnes

Riet zei

Wat een schitterend kaartje Maria,prachtig papier zeg,mooie kleuren,je stempel is geweldig.
En wat heb je weer prachtige foto,s van de kids.
Het gaat heel erg hard meisik hoop dat jullie een beetje uitgerust ben,als ze s,naachts komen vreselijk,denk ik aan mijn eigen tyd toen me kinderen klein waren.
Je ben dan echt gebroken.

Liefs Riet.

femke zei

heey maria,

wat een mooie kaartjes heb je weer gemaakt!!! vind de foto's ook erg leuk.

groetjes femke

Carole zei

ahh, what lovely pictures of your children and a super card Maria...more delicious papers!
Hugs
Carole x