.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 10 mei 2009

Moederdag, mama je bent de liefste!Het was een heerlijke dag vandaag! Ik mocht uitslapen en als ontbijt kreeg ik broodjes uit de oven en koffie, heerlijk! Gisteren bracht de post al een hele grote kaart van Patrick, Sem en Karlijn. De tekst op de voorkant zegt alles, ik kreeg even een brok in mijn keel! Binnenin de kaart stonden nog meer lieve woorden! De kaart staat natuurlijk te pronken op de kast. Patrick had gisteren de tuin en bloembakken al gevuld met bloemen en plantjes, voor een fleurige moederdag! Het ziet er vrolijk en gezellig uit, genieten! Sem en Karlijn hadden allebei een cadeautje gemaakt op het kinderdagverblijf. Ze waren mooi ingepakt en er zat een lief gedichtje aan! Van allebei kreeg ik een bloempotje, zelf geschilderd! Gevuld met een zakje potgrond en een bloembolletje. Nadat de bolletjes geplant waren mocht Sem ze water geven, nou ze hebben voorlopig genoeg gehad ...! Nu maar afwachten wat er gaat groeien ... De zon scheen een groot deel van de dag, dus lekker veel buiten gezeten!

Nog een fijne avond!
liefs Maria

5 opmerkingen:

sandra_w zei

Wat 'n verwennerij, Maria! Dit blijft toch het mooiste hé, zelfgemaakte kadootjes!

Liefs,
San

alina zei

Heel erg leuk, Maria, Stefanie had iets op school gemaakt, maar ook thuis heeft ze iets zelf bedacht en geknutseld, en dat vond ik zo geweldig!
En ik kon niet geloven dat mijn man ook iets zelf had bedacht! Ik kreeg van hem een Dahle snijmachine en ik ben hier zo blij mee! Nu nog maar tijd zien te vinden om hem te gebruiken!
Liefs, Alina

Riet zei

Wat is dat toch schattig Maria.
Dat doet je als moeder toch goed.
Ik vind zulken dingen geweldig. Ben er nog blijer mee als een heel duur kado.

Liefs Riet.

Josee zei

Dat is zeker verwennerij Maria, moederdag is toch het leukste als de kinderen klein zijn, dus geniet er maar van ;)

Betina zei

oh je bent heerlijk verwend Maria :D

xxxxBetina