.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 22 januari 2009

Zes maanden!Karlijn is vandaag een half jaar! Een mijlpaal! Wat is het hard gegaan, ons kleine meisje is nu al een flinke meid! Een heerlijk, vrolijk grietje! Genieten! Volop op ontdekking! En ook al lekker aan het eten, van het fruithapje smult ze en intussen zijn we ook aan een broodje begonnen. Na een paar stukjes eet ze brood of ze niet anders gedaan heeft! En als het haar niet snel genoeg gaat, dan pakt ze met haar beide handjes onze vinger met het stukje brood en stopt het in haar mondje ...! Zo mooi om te zien dat ze het lekker vindt!

Deze foto heb ik gisteren gemaakt, Karlijn zit in haar schommel en muziekstoel die ze van papa heeft gekregen. Hij is vanaf 9 maanden tot 3 jaar (en ja Sem vindt hem ook helemaal geweldig ...), Karlijn is dus nog een beetje te klein om er goed in te kunnen zitten (na 2 foto's zakte ze onderuit), maar ze vond het wel erg leuk!

Ik ga nog een paar sollicitatiebrieven schrijven. Tot nu toe alleen maar afwijzingen gehad... niet altijd leuk, maar het is ook een lastige tijd om te solliciteren. Er komen steeds meer werklozen bij... Het solliciteren en afwachten is niet altijd zonder stress! Soms baal ik daar wel eens van! Maar er lopen nog wat sollicitaties, dus wie weet ... we blijven positief!

Ik ben blij dat ik binnen zit, er valt natte sneeuw ... en er is ook veel regen voorspeld. Vanmiddag hopelijk nog wat tijd om te freubelen, daar is het dus echt weer voor!

Een fijne dag!
liefs Maria

6 opmerkingen:

Riet zei

o wat een heerlijk meisje Maria.
en wat kijk ze wijs,het gaat veel te snel allemaal.
succes met een baan zoeken meis,hou moed.

liefs Riet.

Alina zei

gefeliciteerd met je lieve, mooie dochtertje, Maria! Wat vliegt de tijd! Prachtige foto!
Heel veel succes met solliciteren!
Liefs, Alina

Tiets zei

ooo wat een prachtige foto Maria, en blijf hoop houden hoor er is vast een baan voor jou bij!

Maria zei

Bedankt voor jullie berichtjes! De tijd vliegt inderdaad, het gaat mij soms ook te snel hoor! Maar het is ook wel weer erg leuk! Gewoon genieten!

Ook bedankt voor jullie peptalk! Ik ga er voor!

liefs Maria

Marijke zei

Wat een heerlijke "meid" is het!!
Wat een leuke foto's ook van Karlijn op de motor! Die twee kunnen het goed samen vinden!
En wat heb jij weer super gave kaartjes gemaakt!! Dat beterschapkaartje vind ik schitterend en ook de magnolia kaartjes zijn geweldig!
Ik blijf voor je duimen meid, al is dit een moeilijke tijd, ook voor jou is er wel weer een baan !!

Om je wat op te kikkeren heb ik een award voor jou op mijn blog!

Maria zei

Hoi Marijke,
Karlijn is inderdaad een heerlijk meisje! Zo genieten! En Sem is dol op z'n zusje! Het is gezellig zo met z'n tweetjes hoor!
Bedankt!! Ook voor het duimen! Lief!

Een award, wow, bedankt!! IK ga hem snel ophalen!