.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 23 januari 2009

Ondeugend, lief, knuffelig, gezellig ... 2,5 jaar!Het regent, het regent ... dus heerlijk weer om te freubelen! Deze kaart lag er nog en nu is hij af! Ik heb weer papier gebruikt van Little Yellow Bicycle, uit de serie Love Letters. De stempel en de tekst zijn van Whiff of Joy en verder heb ik bloemen van Prima, lint, brads en strasssteentjes gebruikt.Vandaag is het een beetje Sem's dag! Hij is vandaag 2,5 jaar! Ook een mijlpaal! Sem is een heerlijk boefje, soms lekker ondeugend! Maar hij is ook heel lief, aanhankelijk en heel knuffelig! En het wordt steeds gezelliger, want Sem praat al best veel (dat vond de arts maandag op het consultatiebureau ook)! We moeten goed opletten wat we zeggen, wat hij papegaait alles na ... Ik smelt helemaal als Sem bij Karlijn gaat zitten, haar handje vast pakt en zegt hallo Karlijn ... zó lief!

Sem heeft vanmorgen gezellig bij me aan tafel gezeten! Hij wilde eerst kleuren en daarna plakken. Want ik was ook aan het plakken ... ik had nog van die leuke strasssteentjes in de vorm van een bloemetje of vierkantje en daar heeft hij heerlijk mee zitten spelen. Eerst alles op z'n kleurplaat geplakt en daarna moesten ze op een blauw vel geplakt worden. Je kunt er maar druk mee zijn ...

Ik ben alweer aan een nieuwe kaart begonnen en ik ga vanmiddag zeker nog even verder freubelen. Dus tot een volgend berichtje ...!

Liefs Maria

14 opmerkingen:

sandra_w zei

Super leuk kaartje weer, Maria! En zeker mijlpaal...2,5 alweer....pfff wat vliegt de tijd. Leuke foto's weer. Zou hij de creativiteit van jou hebben? ;))

Fijn weekend!
Liefs, San

Riet zei

wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Maria.
o wat een heerlijk joch is Sem.
wat lief dat die ook zo zit te knutselen.
koesterd het meis over 10 -15 jaar wil die dat niet meer hoor.

fijn weekend.
liefs Riet.

Alina zei

Mooie kaart en leuke foto's van Sem, Maria!Ik zit ook heel vaak samen met mijn dochtertje te knutselen, heerlijk is dat!
Een fijn weekend!
Liefs, Alina

femke zei

heey maria,

wat een prachtige kaart heb je gemaakt. ik vind de kleurencombo echt helemaal super!!! leuk dat sem ook weer wilde knutselen.

groetjes femke

Josee zei

Wat een mooie kaart weer, Maria en leuk, die foto's waar je ons regelmatig op trakteert, ik zie jullie echt al gezellig saampjes knutselen :D
Ik heb eeb cadeautje voor je, op mijn blog ;)

daantje zei

leuk kaartje zeg en leuk he als ze gaan praten ze zeggen zo'n leuke dingen dan.
groetjes
daantje

Marijke zei

Wat een super mooi kaartje en wat een schitterend papier is dat he! Ik heb het ook liggen, maar het is nog te neiuw en dan kan ik er niet gelijk in snijden haha!
Ik heb weer een award voor jou op mijn blog!!

Marijke zei

Vergeet ik helemaal te zeggen, dat ik de foto's natuurlijk ook weer prachtig vind! Heerlijk zoals Sem lekker bij jou aan tafel zit te plakken!! En 2,5 alweer.....waar blijft de tijd!

Alina zei

Hallo Maria, ik heb ook iets voor je op mijn blog!
liefs, Alina

Maria zei

Bedankt allemaal! Leuk om jullie berichtjes te lezen! Het is heel gezellig om zo samen met Sem aan tafel te zitten, hij heeft denk ik wel wat creativiteit van mij geerfd;)

Josee, Marijke en Alina, bedankt voor jullie awards! Ik ben er heel blij mee en voel me zeer vereerd!!

Peet zei

Prachtige kaart, maria!!! De foto's zijn zoo leuk!

Anoniem zei

Congratulations on your awards
Maria, very well deserved.
Love your WOJ card...stunning.
Your son looks like he is having fun...wonder if he will be making cards soon? ha ha ha!
Have a good week and thanks for all your kind comments.
Carole x

Maria zei

Dank je wel Peet!!

Maria zei

Thanks Carole for your nice comment, you make me happy! I think that my son wil be making cards when he is a little bit older;)