.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 28 november 2008

Warm wishes, Paper&Pictures en foto's!Deze kerstkaart heb ik gemaakt met papier van BasicGrey uit de serie Fruitcake, stempels van Magnolia, bloemen en blaadjes van Prima, brads, decorative pearls van Joy crafts, een Clear cut shape uit de Christmas Magic collection van Little Yellow Bicycle en de tekst is van Creative cafe.

Gistermorgen heb ik heerlijk geshopt bij Paper&Pictures! Ik ben er ooit eens geweest toen ze nog in het oude pand zaten. En nu dus een keertje in de nieuwe winkel. Wat hebben ze er veel en allemaal ontzettend leuke spulletjes! Er hingen ook Magnolia's! Wat een leuke verrassing om ze hier tegen te komen! Ze waren net binnen, dus ik bofte! Ik heb genoten van het shoppen en natuurlijk één en ander in mijn mandje geladen! En omdat ik het zo leuk vind om op andere blogs de nieuwe aanwinsten te bekijken, heb ik deze keer ook maar een paar foto's gemaakt!Lint, Rhinestones and Pearls van Kaisercraft, hulstblaadjes van Prima, Glittered Dahlia Blend van Petaloo, Rub-ons van Little Yellow Bicycle, Glitter brads van White Out en 5 Magnolia's uit de Pink, Christmas and Winter collection 2008.Allemaal kerstpapierjes! Snowed in van My Mind's Eye, Melissa Frances, Cloud9Design, Falala, October Afternoon, Little Yellow Bicycle en Rusty Pickle.En nog wat gewone papiertjes! My Mind's Eye, Out&About and Dreamy 2. Dill Blossom van S.e.i, Scenic Route en nog wat cardstock in verschillende tinten groen.

En dan nog een paar leuke foto's van deze week!Karlijn is volop aan het spelen. Deze rammelaar van Nijntje heeft ze van papa gekregen en ze vindt hem erg leuk!Op het speelkleed met de babygym. Karlijn vindt hem erg leuk, maar zelf gymen is nog leuker!Karlijn kan al goed zitten, ze moet er gewoon om lachen. Ons zonnestraaltje!Sem ging zomaar gezellig bij Karlijn op het speelkleed liggen! En hij pakte haar lekker vast. Lief en ontroerend!

Nog een fijne vrijdag en alvast een goed weekend!

Groetjes,

16 opmerkingen:

Marijke zei

Schitterende kaart Maria! Wat mooi die kerstbal op de achtergrond!
Heerlijk om nu ook eens bij jou foto's te zien van de nieuwe aankopen. Heel veel plezier ermee. Ik heb in ieder geval prachtige papiertjes, stempels, lintjes en nog veel meer zien liggen!
En wat een lieve foto's van de kids weer! Karlijn is al een echt foto modelletje aan het worden....lachen naar de camera! Wat fijn dat Sem ook zo gek is op zijn zusje. Een lief stel zoals ze daar op het kleed liggen!

alina zei

prachtig kaartje, Maria!
en wat heb je mooie spullen gekocht, veel plezier hiermee!
prachtige foto's weer, vooral de laatste! leuk hoe ze samen op het speelkleedje liggen!
een fijn weekend!
liefs, Alina

Riet zei

schitterende kaart heb je weer gemaakt Maria.
en wat een prachtige spulletjes heb je gekocht,dat heb een mens wel eens nodig.
en schitterende foto's'van je kindertjes.

fijn weekend.
liefs Riet.

femke zei

heey maria,

een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. mooie aankopen heb je gedaan zeg bij paper en pictures. daar worden vast weer prachtige creaties mee gemaakt. leuk om ook weer foto's van de kids te zien.

groetjes femke

Anoniem zei

Hi Maria, hope you are well.
I love your card...so pretty and of course, your colouring is perfect :-)
Looks like you've been busy buying lots of nice things...the papers look wonderful...just my taste...and I seen some Magnolia stamps! Look forward to seeing what you make with it all.
Beautiful pictures of your children...I have one similar to the last photo of my children!
Have a nice weekend and happy card making.
Hugs
Carole :-)

Maria zei

Dank je wel Marijke! Het plezier met mijn nieuwe spulletjes zal zeker lukken, ik ben al bezig met één van de nieuwe kerstpapiertjes!
Karlijn is zo'n heerlijk meisje, echt een lachebekje! En echt genieten om Sem en Karlijn samen te zien, ze reageren heel leuk op elkaar!

Maria zei

Dank je wel Alina! Ik ben al bezig met nieuwe kerstpapiertjes en het plezier lukt goed, bedankt! Genieten hoor om ze samen bezig te zien!

Maria zei

Dank je wel Riet!
Het doet een mens inderdaad goed om af en toe eens heerlijk te shoppen!

Maria zei

Ha Femke,
dank je wel!
Ik ben bezig met 2 kerstkaarten met nieuw papier!

Maria zei

Hi Carole,

thanks for visiting! And thanks for your sweet comment! I'm busy making two christmascards with my new stuf!

Peet zei

Prachtige kaart, spulletjes en schitterende foto's, Maria!!!

Maria zei

Dank je wel Peet!

Josee zei

Een leuke kaart weer Maria en wat een mooie spullen heb je gekocht, voorlopig kun je weer vooruit ;)
Wat een lieve foto's, Karlijn wordt al zo groot, zeker op de foto, waar ze zit, is het al een hele dame, heerlijk dat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden :D

Jeanet zei

Zooooo wat een heerlijke aankopen heb je gedaan Maria , je hoeft je niet tevervelen hihihi!!
Wat een super lieve foto's van jullie kids !
Fijne zondag !

Maria zei

Dank je wel Josee! Hihi dat zeg ik steeds, nou voorlopig kan ik weer vooruit! Maar het shoppen blijft leuk, er komt gewoon teveel wat hebbuh hebbuh is!

Maria zei

Ik hoef me inderdaad niet te vervelen Jeanet! Hihi! Dank je wel!