.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 24 november 2008

Ik nomineer ...!

Sem en Karlijn slapen, dus ik heb even tijd om de nominaties voor de award bekend te maken.

Ik nomineer de volgende 8 mensen, the 8 bloggers that I nominate are ... Femke, Betina, Alina, Riet, Sam, Marijke, Josee en Lia

Het blijft altijd moeilijk om te kiezen, omdat ik zoveel favoriete blogs heb! Maar ja, ik mag er maar 8 nomineren en ik nomineer jullie dus omdat ik heel graag op jullie blogs kom en met veel plezier jullie kaarten bewonder! Ik vind dat jullie deze award dus verdienen! Veel plezier ermee!

Deze foto's net gemaakt! Vanmorgen lag er nog meer sneeuw! De zon schijnt nu en de sneeuw smelt dus al wat. Jammer hoor!

Het was heerlijk buiten, in de witte wereld! Sem genoot om door de sneeuw te stappen! Even flink genieten, want wie weet hoe lang het duurt voor er weer sneeuw ligt... Karlijn heeft haar inentingen gehad. Toen ze de eerste prik kreeg vertrok haar gezichtje even, daarna lachte ze naar me. Maar helaas kwam er nog een 2e prik en toen was het hard huilen. Gelukkig was ze snel getroost! Ik ben trots op ons meisje! De wijkverpleegkundige was heel tevreden over Karlijn! Ze groeit goed (en daar ben ik best een beetje trots op, want ik geef borstvoeding)! Haar ontwikkeling gaat ook heel goed en we mogen gewoon lekker zo doorgaan! Fijn!

Groetjes,

10 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

hartelijk bedankt voor je award!!!

groetjes femke

Maria zei

Graag gedaan Femke!

Anoniem zei

Wow Maria, you still have some beautiful snow :-)
We didn't get any here but it's really cold :-(
Have a good day.
hugs
Carole x

Josee zei

Hoi Maria.
Bedankt voor je Award, ik voel me zeer vereerd :D
Fijn dat het zo goed gaat met Karlijn, mag je zeker trots op zijn, als je borstvoeding geeft, dat heb ik bij alletwee mijn kids, maar 6 weken volgehouden :$

Alina zei

heel erg bedankt, Maria, voor de mooie award!
wat fijn dat alles zo goed gaat met Karlijn! leuke foto's heb je weer gemaakt!
liefs, Alina

Maria zei

Hi Carole:) What a shame that you didn't have snow! It's so wonderful and i love snow!

Maria zei

Graag gedaan Josee! Ach jammer, maar je hebt het in ieder geval gegeven:) Bij Sem heb ik het 6,5 maand volgehouden en bij Karlijn hoop ik ook in ieder geval de 6 maanden te halen. Maar ik ben al heel blij dat het tot nu toe zo goed gaat:)

Maria zei

Graag gedaan Alina! En dank je wel!

Marijke zei

Dank je wel Maria!!! Ik ben er heel erg blij mee! Sorry, dat ik nu pas reageer, maar het is zo giga druk op mijn werk, dat ik eigenlijk te meo ben om nog iets te doen op maandag en dinsdag!
Ik heb de award op mijn blog gezet en ben er super trots op!

Maria zei

Graag gedaan Marijke!
En geen sorry hoor! Heel begrijpelijk dat je niet altijd tijd en puf hebt om te bloggen;)