.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

dinsdag 21 oktober 2008

Sollicitatie en een paar foto's!

Vandaag was de dag! Bedankt voor het duimen!
Het sollicitatiegesprek zit er op. Het was een goed gesprek en ik heb er een positief gevoel over! Deze week hoor ik meer, dus nog even afwachten, spannend!

Zondagmiddag zijn we het bos in geweest, het was heerlijk weer en we hebben genoten! Sem heeft allerlei stenen verzamelt, zijn beide handjes waren vol! We hebben samen door de blaadjes lopen ritselen, Sem vond dat geweldig! Een dikke tak kon hij ook niet laten liggen! En hij wilde Karlijn duwen, liefst zo hard mogelijk, dus we moesten regelmatig een beetje bijsturen!En nog een leuke foto van Sem!Met de stoel op de tafel! Wat een gaaf idee van papa! Lekker stoer om zo hoog te zitten!

Er is een kaart in de maak, die hoop ik later vandaag of anders morgen te kunnen laten zien!

Groetjes,

8 opmerkingen:

alina zei

mooie foto's weer, Maria! super dat je zo een goed gevoel hebt, ik blijf duimen voor het goede nieuws!
liefs, Alina

Marijke zei

Ik moest dus na mijn werk natuurlijk gelijk even bij jou lezen! Fijn dat je er een goed gevoel bij hebt. Zo'n eerste indruk is vaak bepalend! Ik blijf gewoon doorduimen tot je van ze hoort!
Wat een leuke foto's heb je weer gemaakt! Prachtig zoals hij achter die kinderwagen loopt te stappen....het is maar goed dat hij er onderdoor kan kijken!

Je@net zei

Fijn dat het gesprek goed gegaan is Maria, de duimen blijven nog even voor je in turbostand!
En wat een leuke foto's joh! Het was ook zo'n lekker weer!!

Josee zei

Leuke foto's Maria en fijn dat je een goed gevoel bij de sollicitatie hebt, nu maar duimen dat dat wederzijds is ;)

Maria zei

Dank je wel Alina! Ik vind het wachten op bericht nog spannender dan het gesprek!

Maria zei

Hoi Marijke, dank je wel! Ik hoop dat ik snel wat hoor! Het is inderdaad fijn dat de eerste indruk goed voelt, maar het is nu echt afwachten of het wederzijds is, spannend hoor!
haha we hebben de duwstang op de laagste stand gezet, zodat hij er goed bij kon, mooi om te zien hoor!

Maria zei

Dank je wel Jeanet! Fijn dat je nog even blijft duimen! Het was echt heerlijk weer, daar moet je dan gewoon van genieten en vooral met Sem, hij is echt een buitenkind!

Maria zei

Dank je wel Josee!
Blijven duimen inderdaad, spannend hoor!