.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 22 september 2008

Twee maanden oud en de eerste prikjes ....

Deze foto's heb ik net gemaakt! Karlijn is vandaag 2 maanden oud en dat moet natuurlijk even vastgelegd worden. Wat vliegt de tijd! Ze is al een flinke meid aan het worden. Karlijn lacht veel en maakt al leuke geluidjes! En ze kijkt vaak wijs, zo leuk! Karlijn geniet van veel dingen en wij genieten dan met haar mee. Ze is nog steeds een heel lief, rustig en tevreden meisje. Onze prinses!

Vanmorgen moest ik met Karlijn naar het consultatiebureau. Ze doet het goed en daar zijn we heel blij mee! Minder leuk waren de prikjes die ze kreeg, ze moest hard huilen, zo sneu! Dan sta je als moeder wel even te slikken hoor ... Sem was ook mee en hij pakte gelijk Karlijn's handje, zo lief! Echt een grote broer, we zijn trots op hem! Hopelijk heeft ons meisje niet teveel last van de prikjes, gelukkig ligt ze nu lekker te slapen!

Ik heb gistermiddag wat stempelafdrukjes in zitten kleuren, gewoon even lekker ontspannen! Nu de kaarten nog maken... het papier ligt al klaar.

Bedankt voor je bezoekje en een fijne dag!
Groetjes,

20 opmerkingen:

Anoniem zei

wat een lieve foto's!! groetjes sam

Maria zei

Dank je wel Sam!

Riet zei

wat lig ze vredig bij Maria.
o meis wat gaat het hard voor dat je het weet zijn ze groot.
wat zielig die prikken.
ik weet nog wel van mij kinderen, ik kon er echt niet tegen, geef mij ze maar en niet hun.
maar ja het moet.
geniet maar lekker hoor meis.
veel liefs Riet.

Maria zei

Ja lief hé Riet! Zo mooi om naar Karlijn te kijken als ze slaapt! Die prikken moeten inderdaad, maar de kindjes weten nog niet dat het voor hun gezondheid is, die voelen alleen de pijn. En de moeders voelen mee! Genieten doe ik zeker hoor!

Liefs Maria

Anoniem zei

Hi Maria,
Wat een beeld foto's :)
en ja, echt wel even slikken voor die prikjes.. maar je weet dat het alleen maar goed voor haar is toch?!

Veel plezier de kaartjes maken en gelijk laten zien hoor!

Marlene xx

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

hallo Maria... oh i love your baby pictures. what a darling baby.

thanks for showing us prictures of your life
hugs
claudia

Josee zei

Wat een leuke foto's Maria!!!
Op de bovendste foto lijkt ze toch een beetje zielig, net of ze nog onder de indruk was, van de prikken ;)
Ik hoop ook dat ze nergens last van krijg, maar ja, die prikken zijn nu eenmaal belangrijk
Ben benieuwd naar de kaarten, die je aan het maken bent :p
En dat is ook toevallig, dat Sem en Karlijn een dag na elkaar jarig zijn !!!

femke zei

heey maria,

leuke foto's heb je weer gemaakt!!!

groetjes femke

Maria zei

Thanks Marlene! Die prikken zijn van die momenten in je leven ... maar het is inderdaad goed voor haar :)

Ik ben bezig en doe mijn best ;)

Maria zei

Thanks Claudia! I'm very proud! And i love to show my boy and girl!

Hugs Maria

Marijke zei

Schitterende foto's weer Maria. Hier is gelukkig het verdriet na de prikjes weer vergeten! Sem is echt een schat om gelijk haar handje te pakken en te willen troosten!

Maria zei

Dank je wel Josee! En je hebt gelijk hoor wat de bovenste foto betreft ;) Tot nu toe doet ze het goed, ze heeft alleen vanmiddag even een poosje gehuild, maar verder slaapt ze gelukkig veel.
Tja hoe krijgen we het voor elkaar hé;) Ik was van Karlijn de 28e uitgekrekend, maar het werd een geplande keizersnee en die plannen ze in week 39, waarbij je ook afhankelijk bent van het operatieschema:) Ach 2 dagen feest en dan kunnen we er weer een jaar tegen ;)

Maria zei

Dank je wel Femke!

Maria zei

Dank je wel Marijke! Vanmiddag huilde ze een poosje, maar verder slaapt ze gelukkig veel:) En Sem is echt een schat idnerdaad!

Erica zei

Zo hehe Mar, ik heb even alle foto's bekeken van de afgelopen twee maanden (twee maanden alweer, wat gaat dat snel!!!) en beloof wat vaker langs te zullen komen, ik schaam me wel een beetje... Maar ik heb lekker zitten lezen en genieten van alle verhalen, wat goed dat Sem helemaal gewend is aan zijn zusje en geen jaloerse buitjes meer heeft, wat in het begin heel normaal was natuurlijk, fijn dat hij eruit gegroeid is! Volgens mij wil hij haar nooit meer kwijt ;o) Geef Karlijn maar een dikke knuff, arm kindje met die grote naald, kan me voorstellen dat je het even te kwaad kreeg Mar! Geniet lekker van je prachtige zoon en dochter, tot...foto ;o)

Mooie kaartjes heb je tussen de bedrijven door nog kunnen maken, waar haal je de tijd vandaan ;o)

Groetjes,
Eer

Jenine zei

Wat een super leuke foto's toch weer Maria!!
Wat groeit Karlijn toch snel zeg!!

Wat zielig van die prikjes! Hopelijk krijgt ze er verder geen last van!!

Ik reageer wel niet elke keer op je berichtjes, maar geniet toch elke keer weer van de foto's van je kids! Wat zijn het toch schatjes ;-)

Maria zei

Ha Eer, leuk dat je langs bent geweest en een berichtje achter hebt gelaten! Ik miste je al een beetje ;) Leuk dat je hebt zitten genieten, thanks! Karlijn hoort er nu helemaal bij, zo leuk hoe Sem reageert op haar. Of hij het straks ... als ze gaat kruipen, lopen, speelgoed afpakken, etc. ook nog zo leuk vindt ... ;)Genieten doe ik volop! Je je knuff is bij Karlijn beland, je kreeg een big smile terug!

Dank je! Tja soms gaat het echt in etappes en doe ik een week over een kaart, soms gaat het gelukkig wat sneller ;) Even profiteren als de kids slapen en het HH laten liggen :P

Maria zei

Dank je wel Jenine! Het gaat veel te hard ;) Gisteravond had Karlijn er nog wel wat last van en had ze ook wat verhoging, maar ze heeft vannacht goed geslapen en vandaag gaat het weer goed, gelukkig!

Ik begrijp het helemaal hoor! Leuk dat je geniet en bedankt voor je berichtje!

Alina zei

prachtige foto's weer, Maria! Zielig van die prikjes, ik herinner me nog, ik kon de hele dag niks meer doen! Ik vond het ook zo erg!
groetjes, Alina

Maria zei

Dank je wel Alina! Heel herkenbaar dus! Gelukkig gaat het vandaag al een stuk beter!