.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 3 september 2008

Samen spelen ...

En weer een paar foto's!

Gisteren was Karlijn alweer 6 weken! Karlijn is steeds vaker wakker en kijkt dan nieuwsgierig rond. Ook vindt ze het heel leuk om contact te maken. Als we tegen haar praten, dan begint ze te lachen, zo mooi om te zien! Karlijn kan ook al heel wijs kijken, net of ze je begrijpt.Sem vindt het heel leuk om bij Karlijn op de bank te zitten. Hij zoekt ook steeds contact met haar. Karlijn heeft veel speeltjes van Woezel en Pip. Patrick had maandag de magic balletjes uit deze serie gekocht. Sem wilde ook wel met zo'n mooi balletje spelen. Vanmorgen kroop hij bij Karlijn op de bank en wilde het balletje aan haar geven, want hij weet dat ze van Karlijn zijn. Lief om te zien! Ik heb deze foto's kunnen maken, wat een schattig stel hé!

En Sem is ook heel bezorgd om zijn zusje, als ze in bedje ligt te huilen, trekt hij het lakentje al iets aan de kant, want Karlijn moet uit bedje. Als het niet snel genoeg gaat, dan begint Sem zelf ook te huilen, tot Karlijn uit bed is. Als dat geen echte broederliefde is ...! Het gaat goed en we genieten dus nog steeds!

Groetjes,
Maria

8 opmerkingen:

Marijke zei

Schitterende foto's weer Maria!
Wat een lief stel is het zo samen op de bank! Ja echte broederliefde! Fijn dat het allemaal zo goed gaat tussen broer en zus!

Maria zei

Dank je wel Marijke! We zijn ook blij dat het zo goed gaat tussen Sem en Karlijn! We zijn trots op ons stel!

alina zei

Schitterende foto's, Maria! Je hebt twee prachtige kinderen!
Een fijne dag verder!
Alina

Maria zei

Dank je wel Alina! Ik ben het helemaal met je eens ;-)
Fijne avond!

sandra_w zei

Wat een enige foto's weer, Maria! Jullie hebben 2 prachtige kids...;)

San xx

Maria zei

Dank je wel Sandra! We zijn erg blij met ze ;)

Riet zei

wat een schitterende foto,s Maria
wat groeid ze hard Karlijn en zo wijs kijken ,
geniet maar heerlijk ervan meis.
liefs Riet.

Maria zei

Dank je wel Riet! Karlijn kan inderdaad wijs kijken, ze vindt het ook heel leuk als je tegen haar praat, dan begint ze te lachen! Genieten doen we zeker!