.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 20 september 2008

Nieuwe foto's!We zijn vanmiddag op de hei geweest. Het was heerlijk weer, dus daar moesten we even van genieten! Karlijn vindt het allemaal prima, ze slaapt lekker door.Sem kon zich even lekker uitleven door te rennen en te klauteren. Ook heeft hij samen met papa nog met de bal gespeeld en gevoetbald. Sem had het erg naar zijn zin!Samen met Karlijn op de foto! Karlijn vindt de hoge bomen wel heel interessant.

Op de terugweg naar huis zijn we nog langs Scrappoint gereden, Patrick wilde me graag een pleziertje doen en dat is gelukt! Ik heb heerlijk geshopt .... er zijn veel mooie vellen papier, nog wat lintjes en andere hebbedingetjes in mijn mandje gevallen. Ik ben er helemaal happy mee!

En hier nog wat foto's die donderdag zijn gemaakt.Karlijn vind het heel leuk om de wereld om haar heen te ontdekken. Ze ligt hier op het speelkleed en het is heel leuk om bij haar te gaan liggen en met haar te praten. Ze geniet van het contact en ik geniet mee!Sem vond het ook leuk om bij Karlijn op het speelkleed te liggen!Sem draait graag rondjes, dan heeft hij dikke schik! Maar hij begrijpt nog niet helemaal dat hij daar duizelig van kan worden. Woensdagavond ging het dus mis en viel hij met zijn gezicht op z'n houten garage. En dit is de schade .... een blauwe plek en een wondje onder zijn oog en een blauwe plek op zijn voorhoofd.

Groetjes,

12 opmerkingen:

Riet zei

o wat bennen jullie een heerlijk stel zo met ze viertjes.
wat een lekker joch is sem Maria echt een stoere knul.
en die kleine meid je ziet jou gewoon stralen op de foto's met haar.
fijn dat je ook lekker geschopt heb meis.
fijn weekend verder.
liefs Riet.

Josee zei

Wat een leuke foto's Maria, je ziet er gewoon aan af, hoe Sem geniet en dan geniet je vanzelf mee, natuurljk :D

Maria zei

Dank je wel Riet! We zijn trots op ons gezinnetje!

Jij ook nog een fijn weekend,
liefs Maria

Maria zei

Dank je wel Josee! Het is inderdaad een genot om Sem te zien genieten ;)

Marijke zei

Wat een prachtige foto's weer Maria. Als het mooi weer is, moet je daar even van genieten! Zo te zien doet Sem dat zeker. Wat is er nu heerlijker dan klauteren en voetballen buiten op de hei. Daar heb je lekker de ruimte!
Karlijn groeit als kool zeg! Het ontdekken van de wereld om haar heen is een dagtaak en ik denk dat je zelf ook weer even met andere ogen kijkt naar de dingen om je heen!

Maria zei

Dank je wel Marijke! Sem is echt een buitenkind! Gelukkig hebben we een grote tuin, dus daar kan hij ook lekker spelen. Maar de ruimte op de hei, is helemaal genieten, hij had de middag van zijn leven, zo mooi om te zien! Karlijn groeit echt hard! Morgen naar het consultatiebureau, dan weten we weer hoeveel ze weegt, ben benieuwd ;) En ze krijgt haar eerste prikjes, oei, dat vind ik minder leuk ... En je kijkt inderdaad met andere ogen hoor!

Je@net zei

Wat een mooie foto's! Het was ook een prachtige dag om iets leuks te ondernemen!

Maria zei

Dank je wel Jeanet! Zeker weten, op zo'n dag moet je gewoon iets gaan doen buiten!

Marijke zei

Auch die prikjes zijn minder! Ik vond het altijd zo sneu als het weer tijd was voor die vervelende steken!! Je weet dat het moet, want het beschermt je kindje tegen hele vervelende ziektes, maar als het moment daar is zou je het liefst hard wegrennen!

Betina zei

oh wat is dit toch genieten Maria, prachtig!!

xxxxBetina

Maria zei

Inderdaad je weet dat het moet, maar leuk is anders. Gelukkig is het achter de rug en heeft ze haar prikjes gehad. Het was even flink huilen, arm meisje, ik vond het zo sneu. Sem was ook mee en hij pakte gelijk haar handje, zo lief!

Maria zei

Dank je wel Betina, zeker genieten hoor!!