.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 8 september 2008

Lief!

Gelukkig hebben we de camera voor het pakken, want er zijn zoveel leuke momenten die even op de foto moeten! Deze foto's heb ik vandaag gemaakt!

Karlijn mocht even op schoot bij Sem. Voor het vasthouden had hij weinig aandacht, hij wilde Karlijn eens goed bekijken ...

Sem schoof de kinderstoel naar de box, ging er op staan en boog voorover om Karlijn een kusje te geven! Hij kon er niet goed bij, dus kwam het kusje ergens op haar beentjes, die verstopt zaten onder de omslagdoek. Vertederend! En wat zei hij met een stralende lach ... lief, ja dat was het zeker en dit zeggen we iedere keer als Sem een kusje of knuffel aan Karlijn geeft! Nu zei hij het zelf dus maar, wat een wijsneus hé ...

Sem pakte vanmiddag de beer uit de box en gaf hem een stukje van zijn broodje, ik vond het zo leuk, dat moest even op de foto!Karlijn, ze groeit hard en is al een flinke meid aan het worden. Morgen is ze 7 weken!

Ik heb vandaag ook nog gefreubeld, maar het kaartje is nog niet helemaal klaar. Dus nog even geduld tot morgen!

Fijne avond!

Groetjes,
Maria

12 opmerkingen:

Tiets zei

Oo wat een prachtige foto's weer Maria... heerlijk nu hé met dat digitale je kunt maar raak schieten en welke je niet wilt gooi je eraf!

Maria zei

Dank je wel Tiets! Ideaal zo'n digitale camera, je kunt nu veel meer foto's maken en er zitten er altijd wel een paar bij die goed gelukt zijn!

Unknown zei

mooie foto's Maria :D!

xxxxBetina

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

what a sweet big brother!!!!
how cute

Maria zei

Dank je wel Betina! Leuk dat je langs kwam!

Maria zei

He is cute Claudia Rosa!

Riet zei

wat is dat een prachtig gezicht Maria, en sem zo lief en vertederend hoe die ze zusje een kusje geef.
heel erg lief.
gisterenavond om 8uur is onze kleindochter geboren, dus Sanne onze oudste kleindochter van3jaar en 7maanden heeft een zusje dat Emma heet, ze was vanmorgen helemaal door het dolle, maar ze moet ook wel heel erg wennen.

heel veel liefs Riet.

Josee zei

Wat een leuke foto's weer Maria,wat is dat grut toch leuk om te observeren ;)

Marijke zei

Schitterende foto's Maria. Het blijft genieten als je die 2 samen ziet!

Maria zei

Ja lief hé Riet, het is ook zo leuk om naar ze te kijken, ook hoe ze op elkaar reageren!

Van harte gefeliciteerd met je kleindochter Emma! Ik kan me voorstellen dat Sanne ook wel even moet wennen hoor. Geniet maar lekker van je kleinkinderen!

Maria zei

Dank je wel Josee! Het is zeker leuk om te zien hoe ze op elkaar reageren en wat ze allemaal doen ;-)

Maria zei

Dank je wel Marijke! Inderdaad genieten hoor!