.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 22 augustus 2008

1 Maand oud!

Vandaag is Karlijn 1 maand oud! Wat gaat het hard! Het klinkt zo cliché, ze zijn groot voor je het weet, maar het is echt zo ... Karlijn is goed gegroeid, het hele kleine is er alweer af, maar ze zit nog wel steeds in maatje 56. Zo heel hard gaat het dus gelukkig ook weer niet ... Het gaat goed, nog steeds een roze wolk en we blijven genieten!Ik ben inmiddels alweer een aantal dagen alleen geweest met de 2 kids. Het was best even wennen en soms erg druk! Vooral als ze allebei tegelijk aandacht vragen... Maar gelukkig accepteert Sem het goed als ik met Karlijn bezig ben en hij dus even moet wachten. Soms kruipt hij er gewoon gezellig bij als ik Karlijn aan het voeden ben. En als ze een schone luier krijgt, komt hij ook altijd wel even kijken. We zijn trots op hem! Het was voor Sem ook best even aanpassen en dat heeft hij heel goed gedaan, terwijl hij ook nog maar net 2 is! Hij is er nu helemaal aan gewend dat Karlijn er is. We merken aan alles dat ze er voor hem nu gewoon bij hoort, leuk om te zien! Sem vind zijn zusje erg lief, ze krijgt vaak kusjes!

Nog wat foto's! Vandaag gemaakt!

Deze vind ik erg leuk! Duimpje omhoog, zo van ik heb het naar mijn zin en vind het helemaal goed!

Nog een fijne dag!
Groetjes,
Maria

10 opmerkingen:

femke zei

heey maria,

je hebt weer prachtfoto's gemaakt van je dochtertje.

groetjes femke

Josee zei

Leuke foto's weer Maria :D!
at fijn dat Sem zich zo snel heeft aangepast, want natuurlijk is het voor zo'n ventje best moeilijk, als je opeens niet meer alleen, de belangrijkste in huis bent ;)

Marijke zei

Jee Maria, alweer een maand! Inderdaad tijd vliegt voorbij! Wat een heerlijk meisje is het toch, en dat duimpje, helemaal geweldig!!! Schitterende foto's weer! En Sem doet het prima als ik dat zo lees!

Riet zei

o Maria wat schattig, wat gaat het haard vind je niet al weer een maand oud .
blijf genieten hoor meis.
liefs Riet.

Maria zei

Bedankt Femke, Josee, Marijke en Riet! We krijgen zoveel complimentjes, vanmorgen waren we even aan het shoppen en dan moet iedereen even kijken naar ons mooie meisje, leuk!! En Marijke, dat duimpje zag ik pas toen ik de foto's gemaakt had en van de camera haalde!

Wij vinden het ook fijn dat Sem zich zo goed heeft aangepast. We hebben hem ook de tijd en de ruimte gegeven, zijn zusje niet opgedrongen en niet gepusht om hem bij Karlijn te laten komen. Zelf laten wennen en geleidelijk aan zocht hij Karlijn steeds vaker op en hoort ze er nu gewoon bij. Mooi om te zien hoe Sem zich daarin heeft ontwikkeld.

Alina zei

Schitterende foto's weer, Maria!
Wat fijn dat alles goed gaat!
Een fijne avond nog.

Jeanet zei

Ze kunnen je al zo aan kijken he geweldige foto's Maria !! Geniet nog maar lekker !

Maria zei

Dank je wel Alina en Jeanet! We blijven genieten! En inderdaad Jeanet, mooi om te zien dat ze je al echt aankijken. Als we tegen Karlijn praten, vind ze dat erg leuk en dan lacht ze ook al een beetje, gaaf!

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

ohh maria...
new baby pictures...:-)
soo cute.
thanks for sharing

Maria zei

Thanks Claudia Rosa for your visit and your nice comment!