.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

donderdag 26 juni 2008

Twee kaarten!Een zonnige kaart met papier van Bo Bunny. En een stempel van Hanglar & Stanglar, ik blijf dit meisje met haar gietertje een plaatje vinden! De stempel van de zonnebloem heb ik al heel lang, uit de tijd dat ik nog 3D kaarten maakte en er een nieuwe rage uitkwam, de collagekaarten met bijbehorende stempels. Ik kwam de zonnebloem tegen in mijn doos toen ik op zoek was naar een tekstje en ik vond het leuk om de stempels met elkaar te combineren.Deze kaart had ik dinsdagavond al klaar, maar ik miste nog iets. Dus de kaart even laten liggen en gisteren de libelle er nog op gestempeld.
Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, een label van Creative cafe, Magnoliastempels (het jongetje zit officieel op een potlood, maar ik vond hem erg geschikt voor op het hekje...) en de tekst 'time' is van Autumn Leaves.

Vanmorgen weer op controle geweest bij de gynaecoloog. Alles gaat goed met ons kindje! Hij/zij was gelukkig gedraaid en ligt nu mooi met het hoofdje naar beneden. En ook is het al aan het indalen. Omdat ik bijna 36 weken ben kregen we nog een uitgebreide termijn/groeiecho. Zo bijzonder om je kindje van top tot teen te zien! We zagen zelfs de haartjes op het hoofdje zitten! Sem had ook een dikke bos haar bij zijn geboorte, ik ben benieuwd of dit kindje net zo'n bos haar heeft!

Bedankt voor je bezoekje!

10 opmerkingen:

Anoniem zei

2 erg leuke kaartjes weer! lijkt me erg spannend zo'n echo. heel bijzonder. groetjes sam

Maria zei

Dank je wel Sam! Een echo is ook heel bijzonder, erg leuk om even naar je kindje te kunnen kijken!

Lia zei

je kaartjes zijn geweldig schitterend gedaan met de zonnebloemen leuk hè verschillende stempels te combineren.
En wat fijn dat alles goed was bij de gyn,het wordt wel elke dag steeds meer aftellen voor je en wil je sterkte wensen met de laatsteloodjes

Maria zei

Dank je wel Lia!! Het is inderdaad leuk om verschillende stempels te combineren! Ik merk nu wel dat het de laatste loodjes zijn, het wordt zwaarder, maar we zijn blij dat alles goed gaat. Dank je wel!

Tiets zei

fijn dat alles goed gaat met de klein hoor!! en je kaartjes zijn weer jammie zeg!

Riet zei

wat zijn ze prachtig maria.
groetjes riet.

Maria zei

Zeker fijn Tiets! En dank je wel!!

Maria zei

Dank je wel Riet!

Marijke zei

2 schitterende kaartjes Maria!
Wat fijn dat de zwangerschap zo goed gaat en dat het kindje al klaar ligt om te komen. Nog maar heel even en het is zover!

Maria zei

Dank je wel Marijke! Ja het is nu echt aftellen en inderdaad wel fijn dat het kindje er goed voor ligt!