.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 9 april 2012

Een doosje, gevuld met paaseitjes


Hier ben ik weer eens met een berichtje op mijn blog ...
Het freubelen staat op een laag pitje, dus ik heb niet zoveel om te laten zien.
Maar vorige week heb ik een doosje gemaakt en gevuld met paaseitjes.
Sem heeft het afgelopen donderdag aan zijn juf gegeven!


Verder liggen er nog wel wat dingen om af te maken, dus die verschijnen ook wel een keer op mijn blog!

Tussendoor een weekje vakantie gehad, precies met het mooie weer, dus veel uurtjes in de tuin gezeten, heerlijk! En nu lekker vrij met de Pasen, alleen jammer dat het vandaag regent ... maar we vermaken ons wel. De kids zijn weer verwend door de paashaas en smullen van de gevonden chocolade-eieren.

Nog een gezellige 2e paasdag!
En bedankt voor jullie berichtjes :-)

Groetjes Maria

5 opmerkingen:

Betina zei

Super leuk Maria!!

Liefs Betina

Josee zei

Hoi Maria.
Wat is het maar stilletjes hier, maak je geen kaarten meer of heb je een blogdipje?

Groetjes Josee

Maria zei

Hoi Josee,

bedankt voor je berichtje :-)
Ik maak nog wel kaarten, maar op een heel laag pitje. De inspiratie en rust om te freubelen ontbreekt een beetje. Vaak moet het ff snel tussendoor ... Na de zomervakantie gaat ons kleine meisje naar school (time flies) en dan krijg ik onder schooltijd hoop ik weer meer rust en tijd om te freubelen ;-)
Met bloggen ben ik eigenlijk wel een beetje klaar, ik ben meer actief op facebook en zet daar ook wel wat kaarten neer die ik maak. Mijn blog laat ik in ieder geval nog staan, je weet maar nooit ...

groetjes Maria

Josee zei

Hoi, hoi
Nee niet weg doen hoor, je weet idd maar nooit ;}
Jeetje gaat Karlijn ook al naar school, wat gaat de tijd toch snel, zal weer ff wennen zijn, maar wie weet hoeveel freubeltijd je dan krijgt en misschien komt dan de zin in bloggen ook weer terug ;)
Ik houd me maar bij de clubjes en bloggen, daar gaat al genoeg tijd in zitten

Groetjes Josee

Maria zei

Hoi,

Tja, over 2 weken wordt ze alweer 4 ... en een dag later wordt Sem alweer 6 :) De tijd gaat inderdaad hard, Sem gaat na de vakantie alweer naar groep 3! 't Zal inderdaad even wennen zijn, Karlijn is een gezellige kletskous en ze helpt graag, maar ik denk dat ik wel aan meer dingen toe kom als ze naar school is haha. Ze is er ook echt aan toe en heeft er zin in, leuk! Dan hebben we 2 schoolgaande kids :-) Wie weet kom je nog een keer op facebook, leuk hoor, ik heb het ook lang niet gewild, maar toen ik overstag ging, had ik het ook gelijk goed te pakken :)

Groetjes Maria