.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 10 april 2011

Hello Tilda


Dit paaskaartje heb ik gemaakt met een paperpad van Making Memories, Flower Patch.
Hello Tilda komt uit de Hoppy Easter collection 2010 van Magnolia. Voor de takjes, bloemen en knoopjes heb ik creatable Lr0164 en creatable Lr0156 van Marianne Design gebruikt. Op dit moment mijn favoriete creatables, ik gebruik ze met veel plezier! De tekst is een digistamp.
De pareltjes zijn van Zva creative en de crystals zijn van Prima. Klikken op de kaart = groter!

Wat een heerlijk weer is het dit weekend, echt genieten! Gisteren hebben we ons bijna de hele dag in de tuin vermaakt! Sem en Karlijn hebben lekker gespeeld, Patrick heeft nog het één en ander in de tuin gedaan en ik kon in mijn luie stoel een paar bladzijden lezen! En vandaag schijnt de zon ook volop. Ik heb eerst deze kaart afgemaakt, maar zometeen ga ik weer met mijn boek in de zon zitten! Heerlijk! Ik wens jullie allemaal een hele fijne en zonnige dag!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

4 opmerkingen:

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Great Card darling !!!!!1

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Ja deze tilda blijft schattig ,heel ergleuk kaartje weer maria.

groetjes Agnes

Anoniem zei

En weer zo'n mooi, lief kaartje!
Die stempel is zó lief!
De kleuren zijn prachtig en die creatables zijn erg leuk, die kun je eindeloos combineren, kan mij heel goed voorstellen dat ze tot je favorieten behoren!

Fijn dat je weer zo van het zonnetje hebt kunnen genieten!

Liefs Carmen