.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

woensdag 29 april 2009

Sneak peek ...Even een sneak peek ... want ik heb de kaart nog niet klaar en anders moeten jullie zolang wachten ... Zondag heerlijk gefreubeld met de spulletjes uit de blogcandy van Carole! Eind van de middag lag er een kaart, bijna af, ik hoefde alleen het afdrukje nog maar in te kleuren. Maar daar is het de afgelopen dagen niet meer van gekomen. De scholen hebben vakantie, maar de BSO is gewoon open. Dat betekent voor ons meer werken, want de kinderen komen nu dus hele dagen. We hebben een speciale vakantie BSO, in een grote sporthal, met veel leuke activiteiten. Gisteren en vandaag heb ik hele dagen gewerkt, erg leuk, genieten, maar ook vermoeiend ... nu lekker een lang weekend, 4 dagen om bij te komen! En om mijn kaart af te maken en om nog meer te freubelen!

Een fijne avond en een gezellige koninginnedag!
liefs Maria

6 opmerkingen:

Jolanda zei

Nou dat ziet er al veelbelovend uit! Ik ben benieuwd naar het geheel. Leuke foto's van Karlijn! Heerlijk dat je nu een paar dagen vrij bent, volgens mij wordt het ook heerlijk weer.

jolanda zei

Ben benieuwd naar de rest, erg leuke kleurtjes in ieder geval!

agnes zei

Het papier en de bloemen zijn al prachtig ,ben benieuwd.Fijne konninginnendag.
Gr Agnes

Riet zei

Ben heel benieuwd hoe de rest eruit ziet Maria.
Geniet maar van je vrije dagen meis.

Liefs Riet.

Maria zei

Bedankt allemaal! Leuk dat jullie al zo enthousiast zijn over de sneak peek!

Carole zei

Ooohhhhh.....what a tease Maria.....well your card is just fabulous!
Hugs
Carole x