.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 15 december 2008

Stoer, lief en charmant!Sem heeft een nieuw scheurmonster gekregen, hij maakt het hele huis onveilig ... en een schik dat hij er mee heeft, leuk! Karlijn mocht ook even achterop zitten, lief hé!Vrijdagmiddag zat ik op de bank te lezen, terwijl Sem lekker aan het spelen was. Af en toe liep hij even de keuken in om te zien of daar nog wat te doen was. Ineens hoor ik klos klos ... en daar komt Sem de kamer in met mijn laarzen aan! Ik lag dubbel van het lachen, wat een grappig gezicht, geweldig! En Sem vond het maar wat leuk, een grote grijns van oor tot oor! Ik heb maar snel het fototoestel gepakt ...Karlijn krijgt haar eerste tandjes! Ze is er vroeg bij met 4,5 maand, maar wat dat betreft lijkt ze op haar broertje, Sem had ook al met 5 maanden z'n eerste tandjes! Karlijn was al een paar weken flink aan het kwijlen en sabbelen en gisteren zag ik ineens een paar witte puntjes! Ze had er gisteren ook behoorlijk veel last van, sneu hoor! Vandaag gaat het gelukkig wat beter, ik hoop voor haar dat ze snel door zijn!

Ik moet weer even nieuwe moed verzamelen om aan de freubel te gaan. Nadat alle kerstkaarten de deur uit zijn gegaan, ben ik er nog niet weer aan toegekomen. De inspiratie is even op en ik twijfel of ik nog wat kerstkaarten zal maken alvast voor volgend jaar (de sfeer zit er nu nog een beetje in) of dat ik weer lekker aan de gewone kaartjes ga. Tja ... ik ga maar eens tussen mijn papiertjes rommelen.

Tot de volgende keer!
Groetjes,
Maria

9 opmerkingen:

Betina zei

super leuke foto's Maria :D!

xxxxBetina

sandra_w zei

Geweldige foto's , Maria! Hihih stoer hoor zo met de laarzen aan...;))

Liefs, San

Maria zei

Bedankt voor jullie berichtjes Betina en Sandra!

Marijke zei

Geweldige foto's Maria!!! Heerlijk wat zo'n ventje al niet verzint!
Ach de inspiratie komt wel weer joh!
Bedankt voor jouw super mooie kaartje! Mijn kaartje zal nog onderweg zijn want ik ben weer eens lekker laat en heb voor het eerst niet genoeg! Zit dus nog steeds aan de kerstkaart!

Anoniem zei

Gorgeous pictures Marie...your son is so cute in your boots!
Hugs
Carole x

Maria zei

Dank je wel Marijke! Ach ja dat denk ik ook wel, wat de inspiratie betreft :) Heel graag gedaan! Oh ik hoop dat je nu wel klaar bent hoor! Ik heb er maar kaarten bijgekocht, ik hou niet van die kerstkaartenstress ;) Je hebt er altijd mensne bij die een zelfgemaakte kaart niet eens echt waarderen, dus ... daar gaan dan gekochte kaarten heen ;) Enne ik wacht geduldig hoor ;)

Maria zei

Thanks Carole! My son loves my boots very much, hij is playing with my boots every day :)

Lia zei

schitterende foto's en met moeders laarzen aan hebben de kids van ons ook allemaal gedaan

Maria zei

Dank je wel Lia!
Leuk dat kinderen vaak hetzelfde verzinnen!