.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

maandag 5 mei 2008

Joy and smile!

Ik had de smaak van kaarten maken gisteren goed te pakken, dat kwam vast door het mooie weer ;-) Gistermiddag in de tuin de kaart A flower is nature's smile gemaakt. Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Basic Grey, uit de serie Perhaps. En weer een nieuwe Magnolia stempel! De tekststempel is van Hero Arts.

Gisteravond ben ik begonnen aan de kaart Joy is where you find it en ik heb hem vanmiddag afgemaakt. Het papier is van My Mind's Eye en ik heb weer nieuwe stempels van Magnolia gebruikt! Wat is die schommel leuk, alleen is de stempel vrij groot, dus ik heb de kaart ook iets groter gemaakt en het geheel vrij rustig gehouden. De bloemen zijn ook van Magnolia, alleen zijn dit al wat oudere stempels. De tekststempel is weer van Hero Arts.

Een fijne avond en bedankt voor het langskomen!

20 opmerkingen:

Erica zei

Ik kan dat niet he, in de tuin freubelen...borduren zou misschien nog wel gaan, maar neem liever een boek mee ;o) Wat een creaties weer Maria, toppertjes :D!

Maria zei

Dank je wel Erica! Ik lees ook heel graag buiten, verslind daar boeken:D Het is nu eigenlijk voor het eerst dat ik in de tuin heb zitten freubelen! Af en toe wel een beetje oppassen voor de wind haha... Dit is de 2e zomer in onze tuin, na 10 jaar flat met balkon. Daar was weinig ruimte om te freubelen, nu een heerlijke grote tafel! Ik ga deze zomer zeker vaker buiten freubelen!

Tiets zei

ik kan dat dus ook niet frebuelen buiten... zou elke keer naar boven lopen weer wat halen hihihi je kaartjes zijn weer geweldig Maria!

Jolanda zei

Ik zou het ook niet kunnen hoor. Ten eerst waait hier alles weg en ten tweede zou ik net als Tiets honderd keer naar boven moeten lopen. Het zijn weer mooie kaartjes

Lia zei

super mooi en ook hier kan ik niet zo snel in de tuin freubelen, hier is altijd zoveel wind, het zou weg waaien

Marijke zei

Wat een plaatjes zijn het Maria! Heerlijk als je in de tuin kunt freubelen. Ik hou het maar een half uurtje uit en zit dan weer binnen.Tja hooikoorts en een zonne-allergie, dan is het niet anders...

Maria zei

Dank je wel Tiets. Ik hou erg van buiten zitten, had er zolang naar uitgekeken.. (wie niet haha)en dan ook nog buiten freubelen, 2 favorieten tegelijk! Ik heb mijn freubelspullen nu grotendeels beneden, onze hobbykamer is nu Sem's nieuwe kamer geworden en Sem's oude kamertje wordt babykamer. Ik kan op zolder zitten, maar dat vind ik te ver weg hihi... Ik hoef dus niet zover te lopen, als ik wat spulletjes nodig heb;-)

Maria zei

Dank je wel Jolanda! Bij jullie waait het een stuk meer als hier, dat is wel een nadeel, als je buiten wilt freubelen. En ik hoef niet zo ver te lopen;-), omdat ik nu al een tijdje beneden freubel.

Maria zei

Dank je wel Lia! Jammer dat er dan teveel wind staat, dat werkt niet prettig en inderdaad vervelend als alles weg zou waaien.

Maria zei

Dank je wel Marijke! Ja 2 dingen die ik graag doe en dus kan combineren, inderdaad heerlijk! Oh vervelend zeg! Dan is het binnen veel prettiger!

Anoniem zei

Hi Maria,
Super kaartjes weer en de nieuwe tilda's zijn zo snoepig :)
Eindelijk hier vandaag kwam het zonnetje beter door.. maar kan ook niet buiten knutselen, heb veel te veel stuff om mee te nemen..lol

Hugs, marlene x

Maria zei

Dank je wel Marlene! Ze zijn inderdaad om op te eten;)
Heerlijk dat er bij jullie ook een zonnetje komt! Ik neem niet alles tegelijk mee naar buiten, is ook teveel, hihi. Ik loop tussendoor een keer naar binnen, alles ligt in de woonkamer, dus dichtbij:)

Anoniem zei

Hoi hoi
erg leuke kaartjes maak je! kom zeker vaker kijken! groetjes sam

Maria zei

Dank je wel Sam!
Gezellig dat je vaker langs gaat komen!

Peet zei

Supermooie kaartjes Maria!!!

Jeanet zei

Prachtige kaartjes Maria !! Ik kan ook wel buiten freubelen maar dan borduren !

Maria zei

Dank je wel Peet!

Maria zei

Dank je wel Jeanet! Borduren is inderdaad ook een lekker werkje voor in de tuin:D

Claudia Rosa ~ Pretty Pressings zei

maria your cards are adorable
love the coloring very much

Maria zei

Thanks Claudia Rosa!