.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 25 mei 2008

A bouquet of good wishesDe afgelopen dagen kwam het er niet van om te freubelen. Vandaag had ik dus wel zin om een kaart te maken! Het was er ook echt weer voor, al is hier niet zoveel regen gevallen, het is toch prettiger om binnen te zijn. Gelukkig ziet de weersvoorspelling er over een paar dagen alweer een stuk beter uit!
Ik heb papier gebruikt van Diecuts with a view, uit the paper stack Floral Prints. Het is al wat ouder papier, het lag eigenlijk een beetje te verstoffen... de hoogste tijd om er weer wat mee te doen, want het is toch wel mooi papier! Het 'bloemenmeisje' is van Magnolia. De tekst is een stempel van Hero Arts.

Bedankt voor het langskomen!

12 opmerkingen:

Tiets zei

OO Maria, die is geweldig mooi hoor!

Marijke zei

Hij is super!!! wat een schitterend papier ook, zonde om te laten liggen!

Maria zei

Dank je wel Tiets!

Maria zei

Dank je wel Marijke! Tja eigenlijk wel hé;) Ik heb denk ik teveel papier... haha

Josee zei

Ik vind hem weer helemaal toppie, Maria :D!
Mooi papier ook !!!!

Daan zei

Schitterend weer Maria

Ben zelf even weinig aan de freubel, maar ben gisteren weer begonnen aan een kaartje.

Lia zei

schitterend prachtig papier

Maria zei

Dank je wel Josee:D

Maria zei

Dank je wel Daan!

Ik spiek regelmatig op je blog, maar wat kaartjes betreft is het rustig;) Soms ben je even bezig met andere dingen hé. Ik ben benieuwd naar de kaart die je aan het maken bent!

Maria zei

Dank je wel Lia!

Jeanet zei

WAt een geweldig kaartje Maria ! Prachtige bloemen !

Maria zei

Dank je wel Jeanet! Die bloemen kon ik dus niet laten liggen, ik heb aardig wat bloemetjes op voorraad, maar er kunnen er altijd meer bij natuurlijk;)