.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 20 april 2008

Panduro en Magnolia

Laugh and giggle ...Good times ...Deze kaarten heb ik dit weekend gemaakt. Ik heb voor beide kaarten papier gebruikt van My Mind's Eye, toch wel één van mijn favorieten! De grote bloem bij Good times is ook van My Mind's Eye. En natuurlijk kon ik het niet laten om weer een stempel van Magnolia te gebruiken;) Maar de stempel van Panduro is toch ook wel erg leuk:)

Gisteren zijn we naar Ede geweest, natuurlijk moest ik ook even naar binnen bij SCRAPPENdoejezo! Een hele mooie scrapbookwinkel, ze hadden weer veel nieuwe spulletjes, dus ik ben goed geslaagd voor veel mooi papier, bloemetjes, etc. Daar ga ik komende week eens lekker mee aan de slag:D De ticket op de kaart Good times heb ik ook gisteren geshopt;)

10 opmerkingen:

Tiets zei

heerlijk altijd hé even snuffelen tussen nieuwe dingen...je kaartjes zijn weer geweldig maria! Alles goed verder met jou en je zwangerschap?

Maria zei

Inderdaad heerlijk Tiets, ik kan daar echt van genieten en als ik mijn mandje vul dan word ik helemaal vrolijk:D

Dank je wel!

Het gaat goed! Ons kindje groeit goed en is lekker actief, schopt veel:D Ik sta wel extra onder controle ivm een te hoge suikerwaarde (had ik ook met de zwangerschap van Sem), maar tot nu toe blijft alles onder controle met een aangepast dieet. Bij Sem hoefde ik geen insuline te gebruiken, ik hoop dat het deze keer ook goed blijft gaan! Vandaag ben ik 26 weken zwanger, het gaat snel hoor;)

Jolanda zei

Het zijn weer leuke kaartjes Maria!

Maria zei

Dank je wel Jolanda!

sandra_w zei

Super leuke kaartjes, Maria!!

Maria zei

Dank je wel Sandra!

Josee zei

Wat een leukerds weer Maria.
Het is eigenlijk maar beter, dat er bij ons geen scrapwinkel in de buurt is, waar ze allemaal van die mooie spullen verkopen ......

Maria zei

Dank je wel Josee!
Het is inderdaad wel erg verleidelijk om scrapwinkels in de buurt te hebben...

Marijke zei

Wat een prachtige kaartjes weer Maria! En af en toe shoppen heeft een mens nodig hoor! Ede wil ik ook nog steeds een keertje heen en als ik dit van jou zo lees, is het de moeite van een uurtje rijden wel waard...

Maria zei

Dank je wel Marijke!
Shoppen doet een mens goed, inderdaad hebben we dat af en toe even nodig:D
Het is het uurtje rijden zeker waard Marijke! Ze hebben veel papier, leuke spulletjes en ook heel veel stempels. Dus genoeg te zien en te kopen:D En je krijgt er koffie of thee, altijd lekker;)