.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 28 november 2010

Kerstkaart, ziek en de Wii

Deze kaart heb ik gemaakt met papier van October Afternoon, Good Cheer. Tilda komt uit de Fairytale collection 2010 van Magnolia. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat. En de swirls zijn van Zva Creative.

Ons kleine meisje is ziek! Ze was de hele week al niet fit. Maandagavond heeft ze overgegeven, ze voelde zich al niet lekker en met het naar bed brengen spuugde ze alles onder. Gelukkig op de vloerbedekking van haar slaapkamer en niet terwijl ze al in bed lag. Dinsdag had ze geen last meer van haar buikje, maar ze werd wel snipverkouden. En daar had ze de hele week last van. Vrijdag was ze hangerig en witjes en er volgde een slechte avond en nacht, ze klaagde over een zeer oortje. Gisteren was ze helemaal niet op haar doen. Ze heeft bijna de hele dag in haar pyama en slaapzak op de bank gehangen, lekker onder een deken. Eind van de dag knapte ze wat op. Ze sliep gelukkig ook beter, maar het was wel weer een korte nacht. Vanmorgen wilde ze weer kleertjes aan, ze speelt en eet ook weer wat meer. Maar ze is nog wel pips en niet echt fit. Een griepje!

 
Sem is ook niet helemaal fit en wat verkouden. Gisteren wilde hij nog wel even naar buiten, maar vandaag wilde hij geen kleren aan. Nu heeft Sem dus een pyamadagje, hij vindt het heerlijk! Deze foto's heb ik gisteren gemaakt, Sem vindt het heel leuk om samen te Wii-en, hij is dan ook lekker fanatiek! En als hij wint van papa is het helemaal geweldig!

Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

vrijdag 26 november 2010

Dreamy Tilda

Het gaat goed met de kerstkaarten, dus hier komt er weer eentje. Gemaakt met papier van BoBunny, Tis the season. De randen van het cardstock en designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en beinkt met Cat's Eye Moss green. Dreamy Tilda komt uit de NEW YEAR Collection 2008 van Magnolia. Ik heb een Nestabilitie gebruikt, label 16. De grote sneeuwsterren heb ik gemaakt met Creatables LR0125 van Marianne Design en voor de kleine sneeuwsterretjes heb ik een picture punch en en een ponsje van Kars gebruikt. De takjes heb ik gemaakt met shapes CS 11 van Crealies. En de Rain dots zijn van Cloud 9 design.

Liefs Maria

dinsdag 23 november 2010

Waiting Tilda

Voor deze kerstkaart heb ik papier gebruikt van Cosmo Cricket, Mitten Weather. De randen van het cardstock en designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en beïnkt met Cat's Eye Brown. Waiting Tilda komt uit de Winter/Christmas collection 2007 van Magnolia. Ik heb Nestabilities label 16 gebruikt. De kerststerren heb ik gemaakt met Creatable poinsettia mini Lr0142 van Marianne Design. Voor de takjes heb ik shapes CS 11 van Crealies gebruikt. De tekst is uit een stempelpakket van Kruidvat en de pearls zijn van Prima.

 
Een fotocollage van onze boswandeling afgelopen zondag. We hebben genoten!

Deze foto heeft Sem gemaakt! Ik kan ook foto's maken, geef die camera maar papa ... en hij kan het zeker! Sem glunderde helemaal en was supertrots op zijn foto!

Bedankt weer voor jullie berichtjes!
liefs Maria

zondag 21 november 2010

Ster

En deze keer weer een kerstkaart zonder cute stempel, ik werd geïnspireerd op één van mijn blogrondjes, het idee voor deze kaart komt van het blog To scrap or not to scrap. De rand van de kaart heb ik beïnkt met Cat's Eye Brown. Het designpapier is van My Mind's Eye, Holly Jolly. En de swirl is van Zva Creative.

Een fijne zondag! Het is heerlijk weer, we zijn van plan om straks even lekker naar het bos te gaan!
Liefs Maria

donderdag 18 november 2010

Christmas magic ...

En nog maar een kerstkaart ... gemaakt met papier van Little Yellow Bicycle, uit de Christmas Magic collection. De randen heb ik gemaakt met de Victorian Lace - Decorative Corner Punch van EK Succes. Ik heb de stukjes om een hoek te kunnen ponsen eruit gehaald. Daarna heb ik een aantal keer naast elkaar geponst en toen weer een stukje van de rand afgesneden. Ik wilde eens 'n keer een andere rand en ben dus aan het uitproberen geweest. Alva With Flower komt uit de Jingle Jangle collection 2008 van Magnolia. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat. Voor de kerstster heb ik Creatable poinsettia mini Lr0142 van Marianne Design gebruikt, de sneeuwsterretjes heb ik met een picture punch gemaakt. En voor de takjes heb ik een Floral Punch van Nellie Snellen en shapes CS 11 van Crealies gebruikt. De groene pearl is van Prima en de crystals zijn van Zva Creative.

Bedankt weer voor jullie leuke en gezellige berichtjes!
Ik ben er iedere keer weer blij mee!
liefs Maria

dinsdag 16 november 2010

Kerstkrans en Sinterklaas

Voor deze kerstkaart heb ik papier gebruikt van Basic Grey, Fruitcake. De rand van het blauw/groene designpapier heb ik bewerkt met de paper distresser en beinkt met Cat's Eye Brown. Daarna heb ik de sneeuwvlokjes en stipjes gestempeld met een stempel van Kruidvat, ook de tekst komt uit dit stempelpakket. Sitting Tilda with glitter komt uit de So Jolly & Under the mistletoe collection 2009 van Magnolia.
Het ideetje voor de kerstkrans heb ik gezien in de nieuwste Cards Only, november/december 2010! Voor de takjes heb ik een Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De strikjes heb ik gemaakt van een lintje.
En de pearls zijn van Prima.

 
Gisteravond mochten Sem en Karlijn hun schoentje zetten!
Ze vonden het helemaal geweldig. Karlijn begrijpt er nog niet zoveel van, maar voor Sem begint Sinterklaas dit jaar meer te leven. Ze vinden het allebei leuk om er op tv naar te kijken (Kleine Klaas is favoriet), maar bij Sem op school doen ze er natuurlijk ook vanalles aan. De school is versierd, ze zingen sinterklaasliedjes en er staat een stoomboot in zijn klas. Erg leuk! En als hij nu iets ziet wat hij wil hebben dan moet mama het met stift op een papier voor sinterklaas schrijven ..., dit vind ik ook leuk mama, dat moet jij opschrijven hoor!

Sem mocht water voor het paard van Sinterklaas neerzetten en Karlijn mocht voor de suikerklontjes zorgen, want die vindt het paard ook erg lekker. Hun gezichtjes straalden! Ook hebben ze allebei een tekening gemaakt voor Sinterklaas (en het paard en zwarte piet moesten er ook bij vermeld worden van Sem). We hebben ook een liedje gezongen voor Sinterklaas. Later zong Sem het nog een keer, gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje ... mama de laars moet er ook nog bij! Haha wat slim! Dus er werd ook nog een laars bijgezet!

Ze hebben allebei goed geslapen ... En vanmorgen werden dan de kadootjes ontdekt, wat leuk die glunderende gezichtjes! Oh en het water is op en de suikerklontjes zijn ook op, die heeft paardje genomen zei Karlijn! Ze waren helemaal blij met hun nieuwe speeltjes! Later vroeg Sem nog wel en waar is mijn tekening gebleven?
Die heeft Sinterklaas meegenomen en jullie hebben van hem kadootjes gehad.
Nou dat was oké!

Bedankt voor jullie leuke, lieve en gezellige berichtjes!
Liefs Maria

zondag 14 november 2010

Merry Christmas

Voor deze kerstkaart heb ik het papier van the girls' paperie, uit de tinsel & twig collectie gebruikt. Tilda with Gift komt uit de So jolly & under the mistletoe collection 2009 van Magnolia. Voor de kerstbomen heb ik de Multi Frame Die MFD015 "Christmas tree" van Nellie Snellen gebruikt. Ik heb de kerstboom versierd met pearls van Prima. En de tekst komt van een stickervelletje.

En nog een foto van Sem en Karlijn, zo spelen ze op dit moment vaak. Salontafel aan de kant en kleed op de grond. Karlijn vindt het heel gezellig en begon vanmorgen om 6.15 uur alweer dat ze op het kleed wilde spelen ... Soms spelen ze ook samen op het kleed. Maar Sem is ook druk met de Wii, die hebben we sinds een paar weken! Hij vindt het erg leuk om te sporten, vooral fietsen doet hij graag, maar hij heeft ook spelletjes van Dora en Mario. Mooi om te zien hoe handig hij is met de Wii en hij is ook behoorlijk fanatiek. Karlijn pikt soms de iPhone van Patrick, zo klein en al zo wijs!

Liefs Maria

vrijdag 12 november 2010

Prettige Feestdagen


Deze kaart heb ik gemaakt met papier van Cosmo Cricket, Mitten Weather.
Prachtig papier en een mooie kleurencombinatie. De sterren heb ik uitgesneden, de randen beinkt met Cat's Eye Brown en er daarna een stikrandje op geborduurd.
De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat, de pearl is van Prima en de swirls zijn van Zva Creative.

Gisteren heb ik heerlijk wat afdrukjes in zitten kleuren!
Ik moet de kaarten nog (af) maken, maar er komen voor de afwisseling weer wat kaarten met cute stempels aan!

Het waait hier nog flink, maar gelukkig niet meer zo erg als gisteren! Wat een storm! Het heeft wel wat, maar het fijnste is dan om lekker thuis te zitten bij de kachel.

Liefs Maria

dinsdag 9 november 2010

Kerst



En nog een kerstkaart gemaakt zoals de kaart in mijn vorige bericht. Ik heb papier gebruikt van My Mind's Eye, uit de Holly Jolly collection. Het plaatje komt weer uit de scandinavische kerstlijn. De hulstblaadjes zijn van Prima. De crystals, pearls en swirls zijn van Zva Creative. De rand heb ik gemaakt met de Embossed Zig-Zag Punch van Martha Stewart. Voor de sneeuwsterretjes heb ik een picture punch gebruikt. En de tekst is een stempel van Kruidvat.

Bedankt weer voor jullie leuke en lieve berichtjes!
Met Sem gaat het goed. Hij is gisteren ook gewoon naar school geweest en kon het goed volhouden. Hij krijgt nog wel iedere avond voor het naar bed gaan een puf (inhalatie-apparaatje), uit voorzorg, omdat hij nog wel wat vol klinkt. Maar afgelopen nacht heeft hij weer heerlijk doorgeslapen!

Liefs Maria

zondag 7 november 2010

Celebrate the season


Deze kerstkaart heb ik gelift van het blog Scrappassion. Zeker de moeite waard om er eens een kijkje te nemen! Als je aan het bloggen bent kom je iedere keer weer nieuwe blogs tegen. En dat vind ik nou zo leuk aan bloggen. Rondkijken, genieten, inspiratie op doen!

Het papier wat ik heb gebruikt is van een scandinavische kerstlijn en daar hoort ook het nostalgische plaatje bij. De rand heb ik gemaakt met de Embossed Zig-Zag Punch van Martha Stewart. De hulstblaadjes en crystals zijn van Prima. Voor de sneeuwsterretjes heb ik een picture punch gebruikt. De pearls zijn van Zva Creative. De tekst is een stempel van Hampton Art. En ik heb nog wat glitters gemaakt met Stickles Diamond.

Het is weer een kaart zonder cute stempel ... ik vind ook dit soort kaarten erg leuk om te maken! Soms ben ik even uitgekeken op mijn stempels en het inkleuren. En freubel ik dus net even wat andere kaarten! Een leuke afwisseling!

Het weekend is alweer voorbij, we hebben het rustig aan gedaan. Sem heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag weer een pseudokroep-aanval gehad. Gelukkig konden we het thuis redden met de medicijnen die we voor hem hebben. Maar hij heeft het wel een aantal uurtjes flink benauwd gehad. De aanval heeft ook weer veel energie van hem gevergd. Het gaat nu weer een stuk beter, maar het duurt nog wel een paar dagen voor alle klachten weer weg zijn. Hij gaat er wel goed mee om, onze big boy!

Bedankt weer voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
liefs Maria

vrijdag 5 november 2010

Prettige kerstdagen


Deze kerstkaart heb ik gemaakt met papier van the girls' paperie, uit de tinsel & twig collectie. Ik heb Nestabilities label 16 gebruikt, bestempeld met Cs0839 Clear stamp Achtergrond tekst van Marianne Design en beinkt met Cat's Eye Moss Green. De klokjes heb ik uitgesneden en er daarna een stikrandje op geborduurd. De hulstblaadjes en crystals zijn van Prima en de swirl is van Zva Creative. De tekst komt uit een stempelpakket van Kruidvat.

Ik heb de hele week niet kunnen bloggen, want vanaf zondagavond lag het internet eruit. Maandag bleek dat onze modem was gedeactiveerd. Het had te maken met onze nieuwe modem die opgestuurd zou zijn en daarom al handmatig was geactiveerd ... (normaal doe je dat pas als de nieuwe modem bij de klant is, maar in ons geval dachten ze er blijkbaar iets anders over). Na een paar keer bellen (met de 06, want de telefoon lag er ook uit ...) en na een paar dagen geduldig wachten op de nieuwe modem waren we het zat! De nieuwe modem kwam maar niet opdagen, dus hebben we woensdagmiddag vriendelijk verzocht om de oude modem weer te activeren. Ook dit verliep natuurlijk niet soepel, dus er moest gisteren weer een telefoontje achteraan en sinds vanmorgen hebben we dan eindelijk weer internet en telefoon! En ondertussen is de nieuwe modem er nog steeds niet ... maar we kunnen gelukkig weer wat doen!

Het voordeel als je geen internet hebt is wel dat je tijd overhoud voor andere dingen, want ongemerkt blijf ik altijd langer plakken achter de laptop dan de bedoeling was ... Ik heb het wel gemist (want iedere dag m'n rondje blogs en andere favoriete site's én gewoon lekker neuzen op het internet is eigenlijk wel een must)! Maar ik heb op mijn 2 vrije dagen (woensdag en donderdag) ongestoord kunnen freubelen, heerlijk! De hele tafel lag vol met kerstpapiertjes, ik heb mijn voorraad kerstkaarten lekker aangevuld en jullie zien ze hier wel voorbij komen, want ik moet ze nog op de foto zetten!

Bedankt weer voor jullie berichtjes! Altijd leuk en gezellig!
Liefs Maria