.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zaterdag 6 februari 2010

Tilda with hearts



Een kaart gemaakt met papier van Little Yellow Bicycle, Sweet Love. Tilda with Hearts komt uit de Valentine collection 2009 van Magnolia. De tekst is van Aud Design, de bloemen heb ik gemaakt met de Retro ponsen en voor de takjes heb ik de Floral punch van Nellie Snellen gebruikt. De randen heb ik gemaakt met de Doily Lace punch van Martha Stewart. En de pretty pearls zijn van Marianne Design.



Deze foto is donderdagmorgen gemaakt, broer en zus staan samen klaar om naar het kinderdagverblijf te gaan. Nog even dollen!

Karlijn is weer helemaal opgeknapt! Ze is gisteren naar de huisarts geweest, die wilde haar graag nog even zien als de antibioticakuur was afgelopen. Haar longetjes waren weer schoon, alles was goed! En met Sem gaat het ook weer goed, hij heeft gisteravond geen pufje nodig gehad en de hele nacht rustig geslapen!

Bedankt voor jullie lieve en leuke berichtjes!
Thanks for stopping by!

Nog een fijn weekend verder! Have a nice weekend!
hugs Maria

5 opmerkingen:

Milnie zei

Super mooie kaart weer, je hebt echt prachtig papier gebruikt en vind de bloemetjes heel mooi! ook de foto is helemaal geweldig, ze spatten samen echt van het scherm, fijn om te lezen dat alles weer goed gaat!

liefs

Agnes van Hensbergen - agnesstampcards zei

Wat een prachtig kaartje en wat is dit papier toch mooi.Fijn dat de kids weer zijn opgeknapt.
gr Agnes

sandra_w zei

Wat 'n schattig kaartje weer, Maria! Gelukkig dat de kids weer helemaal de oude zijn.
Leuke foto ;-)

San x

Alina zei

heel mooi geworden, Maria! en wat fijn dat alles weer goed gaat met Sem en Karlijn! leuke foto!
liefs, Alina

Anoniem zei

Adorable photograph Maria...wow, your children are really growing up fast!
Love your card, it's so beautiful.
Hugs
Carole x