.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

zondag 29 maart 2009

DDC#14 - Sketch It en een Award!



Voor deze kaart heb ik de gave sketch van Double Dutch gebruikt! Het papier is van S.E.I, uit de serie Bridgeport. Een Magnolia uit de Spring Kit 2009 en de tekst is van Hero Arts.



Deze award heb ik van Femke gekregen! Dank je wel Femke, ik ben er blij mee! Ik mag deze award weer doorgeven en dat doe ik aan al mijn blogbezoekers! Ik waardeer het enorm dat jullie iedere keer weer de tijd nemen om langs te komen en om een berichtje achter te laten! Ik vind het heel erg leuk om jullie lieve, leuke en gezellige berichtjes te lezen! Bedankt!

Nog een fijne zondag!
En tot blogs!
liefs Maria

vrijdag 27 maart 2009

Zomaar ...



Dit leuke en fleurige papier heb ik vorige week gekocht, het is van CreaMotion. Ik vond het heel goed bij het lieveheersbeestje passen die Tilda in haar hand houdt. Deze Magnoliastempel komt uit de Spring Kit 2009. De tekst is van Marianne Design.

Ik heb alweer nieuw papier klaarliggen, ik hoop vandaag en van het weekend lekker te kunnen freubelen!

Nog een fijne vrijdag en alvast een goed weekend!
Liefs Maria

donderdag 26 maart 2009

Prinsesje zonnestraal!



Patrick heeft dinsdagavond deze foto van Karlijn gemaakt, het is een plaatje! Wat staat ze er mooi op, zo stralend!

Als je goed kijkt kan je onderin haar eerste tandje zien (als je op de foto klikt krijg je een grotere afbeelding)!

Mijn kaart is nog niet klaar ... dinsdag heb ik een paar uur extra gewerkt. Gistermorgen voor ik naar mijn werk ging maar wat dingen in huis gedaan, tja moet ook gebeuren. Als ik uit mijn werk kom is het snel wat eten, nog even met de kindjes spelen en daarna gaan ze naar bed. En dan is het tijd om op de bank te ploffen met een kop koffie en even onderuit naar de tv te kijken. Vanmiddag hebben we een vergadering voor werktijd. Maar ik ga straks nog even freubelen! En ik hoop morgen de kaart op mijn blog te zetten.

Een fijne dag!
Bedankt voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

zondag 22 maart 2009

Alweer een maandje ouder!







Karlijn heeft een nieuwe mijlpaal bereikt, ze is nu 8 maanden! Bijna niet voor te stellen dat ze zo heel klein is geweest. Het gaat echt hard! Ze is een heerlijk grietje, vrolijk, vriendelijk, ondeugend en volop op ontdekking. Kruipen lukt tot haar frustratie nog net niet, ze oefent wel veel en het begint te komen. Door de kamer rollen doet ze met veel plezier, je legt haar midden in de kamer en voor je het weet ligt ze half onder de bank. Of je vindt haar op een heel ander plekje terug. En Karlijn is nu lekker aan het praten (lees brabbelen), dadada ... Zó gezellig! En ze heeft inmiddels 1 tandje, het heeft lang geduurd, maar hij is er en het staat zó wijs!

Liefs Maria

Het bos!

De kindjes waren vanmiddag op tijd wakker. En het weer was nog goed, wel regelmatig bewolkt, maar ook af en toe zon én droog! Dus heerlijk weer om nog even het bos in te gaan! We hebben genoten!



Sem wilde bovenop het paaltje staan, hij vond het eerst wat eng, maar daarna was het natuurlijk geweldig!



Mijn gezinnetje, m'n liefste bezit!



Sem wilde een zandpad in en toen we zeiden dat wij verder gingen, zei hij dag papa en zwaaide nog even met z'n handje ... het is zo'n boefje! Ik kon hem dus op gaan halen, want meneertje liep rustig verder!



Karlijn geniet ook! Sinds vorige week zit ze in de wandelwagen, want ze was uit de bak van de kinderwagen gegroeid. Ze vindt het heerlijk om nu meer te kunnen zien, ze kijkt haar oogjes uit! Leuk!



Sem heeft ook weer stenen lopen verzamelen, de grote waren voor hem. En papa en mama kregen de kleine steentjes ...



De bal was ook mee en Sem heeft lekker gevoetbald! Hij kan goed richten met links en schopt al behoorlijk ver, dus wie weet ... later ...

Zaterdag zijn we ook veel buiten geweest, we hebben dus volop genoten van het mooie weer! Een heerlijk weekend! Helaas te snel voorbij en morgen weer beginnen aan een gewone werkweek met veel regen ...

Ik heb ook nog wat gefreubeld, maar de kaart is nog niet af. Dus nog even geduld!

Tot blogs!
Liefs Maria

vrijdag 20 maart 2009

Groetjes



Met deze kaart ben ik vanaf zondag bezig geweest, ik had hem woensdag af willen maken, maar er kwam wat tussen. En toen was het alweer vrijdag .... vandaag mislukte het inkleuren van het afdrukje ook nog eens, dus maar een andere gepakt en gelukkig is de kaart nu eindelijk klaar! Ik hoop toch weer wat meer tijd te vinden voor het freubelen, want het is ook wel een stukje ontspanning, die ik af en toe hard nodig heb. Van het weekend ga ik weer een poging wagen, ik heb in ieder geval weer wat leuke spullen! Want woensdagavond stond er, toen ik thuis kwam uit het werk, een tasje op me te wachten! Patrick had wat nieuwe scrapvellen en 2 Magnoliastempels voor me gekocht, zó lief!! En ik heb donderdagmorgen nog even geshopt en wat nieuw papier en bloemetjes gekocht!

Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van My Mind's Eye, Bloom & Grow! Een stempel van Hanglar & Stanglar, de tekst is van Marianne Design en een journal stamp van Meredithfenwickdesigns. Verder wat bloemetjes, roosjes, blaadjes en een pearl.

Een fijn weekend! En bedankt voor het langskomen en voor jullie berichtjes!
Liefs Maria

zaterdag 14 maart 2009

Veel liefs!



Eindelijk weer een kaart klaar! Van freubelen komt even niet zo veel, ik doe bijna een week over één kaart ... Door het werk, gebroken nachten met de kindjes en natuurlijk het huishouden, de boodschapjes, ... blijft er weinig tijd en puf over. Maar ik heb het goed naar mijn zin op het werk, het ritme begint te wennen en de rest komt ook wel weer!

Voor deze kaart heb ik papier gebruikt uit mijn voorraad, het is dus al wat ouder, maar ik vind het nog steeds mooi! Het is van Chatterbox, de stempel komt van Sugar Nellie en de tekst is van Marianne Design.











Gisteren was het heerlijk weer, Sem heeft een groot deel van de dag buiten gespeeld, hij geniet daar zo van! Ik heb gelijk maar weer eens wat ramen gezeemd en Sem wilde ook een emmertje water. Die kieperde hij om en wat is dan leuker om er in te gaan staan springen en dansen!

Een fijn weekend!
Liefs Maria

zondag 8 maart 2009

Jarig!









Vandaag ben ik jarig, today is my birthday!
Ik ben vanmorgen al goed verwend! Sem en Karlijn hebben een mooi boekje voor me gemaakt op het kinderdagverblijf! Ik ben er heel blij mee en natuurlijk ben ik ook trots! Daarom wil ik het graag met jullie delen!

Straks komt er visite, dus koffie met gebak ...
Een fijne zondag!

liefs Maria

zaterdag 7 maart 2009

Today is a present!



Deze kaart lag er dus al de hele week en ik ben er vandaag even voor gaan zitten om de kaart af te maken. Het papier is van My Mind's Eye en de stempel van Whiff of Joy. Ik heb een sketch gebruikt van Friday Sketchers.

Het is heerlijk weer vandaag, we zijn vanmorgen dus lekker met z'n viertjes naar buiten geweest! Genieten!

Een fijn weekend!
liefs Maria

donderdag 5 maart 2009

Award!



Deze award heb ik van Alina gekregen! Dank je wel Alina! Ik ben er heel blij mee en ik zou hem zo aan je terug geven, want ik vind het ook heel fijn dat je steeds weer even langs komt en altijd een lief berichtje achterlaat! En ik heb de award ook van Josee gekregen, dank je wel Josee, ik voel me vereerd dat mijn blog één van je favorieten is! Het is de bedoeling dat ik 10 favoriete blogs ga nomineren. Maar ik heb meer dan 10 favoriete blogs, dus ik geef hem aan iedereen die op mijn bloglijst staat! Ik kom heel graag bij jullie en doe veel inspiratie op!

Ik heb deze week nog niet gefreubeld ... ik kom er op dit moment gewoon even niet aan toe. Het is mijn eerste werkweek en dat is even wennen. Een nieuw ritme voor mezelf en voor thuis. Veel nieuwe indrukken. Ik vind het ontzettend leuk, heb het goed naar mijn zin, ga met plezier naar het werk en kom blij thuis! Maar ik merk ook dat het veel energie kost. Vanmiddag nog werken en dan heb ik al weekend! Heerlijk een paar dagen om bij te komen en om wat te freubelen. Er ligt in ieder geval nog een kaart die ik af wil maken!

Een fijne dag! En tot blogs!
liefs Maria

zondag 1 maart 2009

Gefeliciteerd!



Deze kaart heb ik gemaakt voor het zoontje van een vriendin, hij wordt 5 maart 1 jaar! Ik vond deze stempel van High Hopes er heel leuk bij passen. Het papier is van Sweetwater.

Nog 2 leuke foto's!



Karlijn voor het eerst in haar kinderstoel! Ze vindt het helemaal geweldig om zo hoog te zitten! Ze hoort er nu echt bij. En het groentehapje vond ze ook lekker ...



Sem heeft nu de sloffen van papa ontdekt!

Bedankt voor jullie bezoekjes!
Leuk om iedere keer weer jullie reactie's te lezen!

Nog een fijne zondag!
Liefs Maria