.......................................................... De kaarten en foto's in de berichten kun je groter zien door erop te klikken! ....................................................

vrijdag 30 mei 2008

The good stuff



Het heeft een paar dagen geduurd, maar hier weer een kaartje. Ik was er woensdag al aan begonnen en vandaag wilde ik hem even af maken.... Het ging niet helemaal zoals ik het wilde, maar hij moest af, want dan kan ik morgen weer aan een nieuwe kaart beginnen... Gelukkig is het gelukt! Ook voor deze kaart heb ik papier gebruikt uit the paper stack Floral Prints van Diecuts with a view. De stempel is van Sugar Nellie en de tekst van Creative cafe.

maandag 26 mei 2008

Just be you!



Deze kaart heb ik vanmiddag gemaakt, ik had er even heerlijk de tijd voor! En van die tijd moet ik nu nog even genieten, want over een aantal weekjes zal het freubelen even op een heel laag pitje komen te staan... Nog 9 weken (normaal gesproken) en dan wordt Sem's broertje of zusje geboren! De tijd gaat snel, leuk en toch ook wel een beetje spannend! Gelukkig gaat alles tot nu toe goed!

Ik heb weer papier gebruikt uit the paper stack Floral Prints van Diecuts with a view. Gisteravond heb ik me voorgenomen om daar eerst eens een paar kaarten mee te maken, want het is toch wel jammer om het in de kast te laten liggen! Ik heb dus alweer papier klaar liggen voor een nieuwe kaart. De stempels komen van Magnolia en de tekst is van Creative cafe.

Bedankt voor je bezoekje!

zondag 25 mei 2008

A bouquet of good wishes



De afgelopen dagen kwam het er niet van om te freubelen. Vandaag had ik dus wel zin om een kaart te maken! Het was er ook echt weer voor, al is hier niet zoveel regen gevallen, het is toch prettiger om binnen te zijn. Gelukkig ziet de weersvoorspelling er over een paar dagen alweer een stuk beter uit!
Ik heb papier gebruikt van Diecuts with a view, uit the paper stack Floral Prints. Het is al wat ouder papier, het lag eigenlijk een beetje te verstoffen... de hoogste tijd om er weer wat mee te doen, want het is toch wel mooi papier! Het 'bloemenmeisje' is van Magnolia. De tekst is een stempel van Hero Arts.

Bedankt voor het langskomen!

woensdag 21 mei 2008

Count your blessings



Ik heb nog veel papier van Chatterbox liggen, alleen gebruik ik het te weinig. Er komt steeds (te)veel nieuw papier bij wat ik dan eerst weer wil gebruiken. Dit komt vast wel bekend voor... Maar ik vond het nu toch leuk om weer eens een kaart te maken met Chatterbox, wat eigenlijk altijd wel één van mijn favorieten was. Roze en bruin vind ik een mooie combinatie en deze schattige Magnoliastempel vond ik er goed bij passen. De tekst komt weer van Creative cafe.

dinsdag 20 mei 2008

Weer een Award!



Deze Award heb ik gekregen van Marlene! Dank je wel Marlene! Wat een verrassing, heel leuk, ik ben er erg blij mee!! En ik ben ook best een beetje trots dat ik weer een Award heb gekregen, wow!

Ik wil deze Award doorgeven aan:
Marijke
Josee
Jolanda
Ook weer een paar van mijn favoriete blogs, die zeker de moeite waard zijn om een kijkje te nemen!

maandag 19 mei 2008

Loves me!



Deze kaart is voor een collega, ze gaat komend weekend trouwen voor de Moskee. Het is een bijzondere dag voor haar en haar vriend! Daarom vond ik het leuk om een kaart voor het paar te maken. Mijn collega houdt van veel kleur en van glitter, daar heb ik me dus een beetje door laten inspireren.
Het papier is van cherryArte, uit de serie princess. Ik heb een stempel gebruikt van Rachelle Ann Miller, Lily & Milo - First love. De hartjes en flessen zijn van Magnolia. De tekstjes zijn van Creative cafe.

Een fijne dag en bedankt voor je bezoekje!

zondag 18 mei 2008

Een Award!

Ik ben door Josee genomineerd met deze Kreativ Blogger Award. Een hele leuke verrassing en ik ben er dan ook erg blij mee!
Dank je wel Josee!

Nu mag ik de award doorgeven en dat doe ik aan:
Een paar van mijn favoriete blogs! Ik kom er graag , er worden prachtige kaarten gemaakt, het is dus zeker de moeite waard om daar een kijkje te nemen!!

zaterdag 17 mei 2008

Weer 2 kaarten!



Everyday Miracles, gemaakt met papier van Basic Grey, uit de serie Mellow. En papier van Sweetwater, uit de serie Sprinkles. Ik heb een stempel gebruikt van Magnolia. De grote bloem en de tekstjes komen van Creative Cafe.



Happiness, gemaakt met papier van Three Bugs In A Rug, uit de serie Tickled Pink. Een stempel van Hanglar & Stanglar en het bankje is van Magnolia. Aan de linkerkant zit een breed, roze doorschijnend lint bedrukt met bloemen.

Nog een fijn weekend en bedankt voor het langskomen!

maandag 12 mei 2008

Love your life!



De kaart waar ik vorige week woensdag aan begonnen was, is af! Vanmorgen om 9 uur waren we al buiten en zat ik lekker in het zonnetje te freubelen! Ik heb papier gebruikt van EK Succes, uit de serie A day at the beach. Lekker vrolijk papier! En een nieuwe stempel van Magnolia. De tekststempel is van Hero Arts.



Deze foto is zaterdag gemaakt, bijna 29 weken zwanger!

Vandaag ben ik precies 29 weken zwanger, vanaf nu nog 11 weken (maar ons kindje kan natuurlijk ook wat eerder komen of wat langer blijven zitten....)! Het gaat snel, leuk en ook wel een beetje spannend! Tot nu toe gaat alles gelukkig goed en we genieten volop van de zwangerschap! Het is en blijft een wonder!

Tot de volgende keer!

zondag 11 mei 2008

Moederdag!



Vandaag even een ander kaartje ;-) Deze kaart kwam gisteren met de post. Het bovenste deel van de kaart heeft een witte achtergrond en die is dus hier niet zichtbaar... De kaart is van Sem, papa heeft hem geschreven:D Wat ontzettend lief, ik was er best een beetje ontroerd door! Vanmorgen ben ik ook goed verwend met een paar nieuwe oorbellen van Patrick en Sem, ze zijn mooi! En ik kreeg een sleutelhanger van Sem, gemaakt op het kinderdagverblijf samen met de juffies. Het is een houten hartje, beschilderd met oranje en gele verf. Op de voorkant staat Sem en op de achterkant Moederdag 2008! Ik heb hem natuurlijk gelijk aan mijn sleutelbos gedaan:D Er zat ook een gedichtje bij:

Lieve mama,

Omdat ik klein ben en jij groot
Klim ik bij jou op schoot
En fluister zachtjes in je oor
Jij bent de liefste mama hoor!

Dikke kus van Sem

Mijn moederdag kan dus niet meer stuk!!

Binnenkort hoop ik weer wat kaarten te laten zien, ik ben er de afgelopen dagen niet echt aan toe gekomen. Woensdag was ik aan een kaart begonnen en die ligt dus nog steeds te wachten tot ik er mee verder ga... Ach ja soms gaan andere dingen even voor en soms ontbreekt de puf een beetje. We genieten in ieder geval volop van het mooie weer en vanavond gaan we heerlijk BBQ-en!!

Een fijne dag verder en bedankt voor je bezoekje!

maandag 5 mei 2008

Joy and smile!





Ik had de smaak van kaarten maken gisteren goed te pakken, dat kwam vast door het mooie weer ;-) Gistermiddag in de tuin de kaart A flower is nature's smile gemaakt. Voor deze kaart heb ik papier gebruikt van Basic Grey, uit de serie Perhaps. En weer een nieuwe Magnolia stempel! De tekststempel is van Hero Arts.

Gisteravond ben ik begonnen aan de kaart Joy is where you find it en ik heb hem vanmiddag afgemaakt. Het papier is van My Mind's Eye en ik heb weer nieuwe stempels van Magnolia gebruikt! Wat is die schommel leuk, alleen is de stempel vrij groot, dus ik heb de kaart ook iets groter gemaakt en het geheel vrij rustig gehouden. De bloemen zijn ook van Magnolia, alleen zijn dit al wat oudere stempels. De tekststempel is weer van Hero Arts.

Een fijne avond en bedankt voor het langskomen!

zondag 4 mei 2008

The good life!



Met deze kaart ben ik gisteren begonnen en ik heb hem vanmorgen afgemaakt. Heerlijk buiten in de tuin, onder de parasol! Wat wil een mens nog meer... Dit ga ik dus zeker vaker doen;-)

Ik heb papier gebruikt van Sassafras en Doodlebug. En een oude en nieuwe stempel van Magnolia! De tekst komt weer van Creative Cafe.

Een fijne en zonnige dag verder!

vrijdag 2 mei 2008

Sunshine!



Een heerlijk zomers kaartje!
Het meisje is een nieuwe Magnoliastempel, uit de Shabby Chic Summer 2008 collectie! Wat zijn de nieuwe stempels toch weer ontzettend leuk!
Het papier is van My Mind's Eye. De tekst is van Creative Cafe, het zijn Cardstock Stickers. Ik gebruik deze teksten vaker op mijn kaarten;-)

Vanmorgen nog even lekker in de zon gezeten, maar nu is het bewolkt, dus ik ga maar weer heerlijk aan de freubel:D

Bedankt voor het langskomen!